۱۰۰ تن از اعضای انجمن‌های حفاظت از چراگاه‌ها در پلخمری آموزش دیدند

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۲۴ - ۱۴:۱۹
بغلان


۲۴ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، ۱۰۰  تن از اعضای انجمن‌های نباتات طبی (گیاهان دارویی) را آموزش داد.
این آموزش‌ها به هدف شرح چگونه‌گی مهارت‌های حفاظت از ساحت تحت پوشش نباتات طبی و هم‌چنین ارایه معلومات از پروژه‌های جدید شامل کشت هنگ در ۱۰۰ هکتار زمین و حفاظت از ۱۰۰ هکتار زمین تحت پوشش گیاه هنگ در پلخمری که در حال انقراض است، راه‌اندازی شده بود.
در این برنامه آموزشی یک روزه، اعضای انجمن‌های چراگاه‌ها و نباتات طبی پلخمری شرکت داشتند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۳:۲۷
Background image

واگذاری زمین از سوی وزارت زراعت به اداره ملی مبارزه با حوادث طبیعی

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادَى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی، و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۱:۵۲
Background image

والی میدان‌وردک: با ایجاد کمپلکس زراعتی برای سه هزار نفر زمینه کار فراهم می‌شود

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادَى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی خیرالله خیرخواه، والی میدان‌وردک، در رأس یک کنفرانس معلوماتی برای سرمایه‌گذاران، دهقانان و باغداران این ولایت، درباره تأسیس شرکت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۱:۵۲
Background image

آغاز فاز دوم پروژه حفر حوض‌های خاکی در ولسوالی خاکجبار

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
فاز دوم پروژه حفر حوض‌های خاکی از سوی  ریاست زراعت کابل در همکاری با مؤسسه شلتر فار لایف ولسوالی خاکجبار رسماً آغاز شد. این برنامه برای افرادی تطبیق می‌شود که قبلاً. . .

بازگشت به خبرها