پروژه تهیه کمک‌های همه‌جانبه اضطراری زراعت به دهقانان دایکندی معرفی شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۲/۲ - ۲۰:۱۳
پروژه تهیه کمک‌های همه‌جانبه اضطراری زراعت به دهقانان دایکندی معرفی شد

۲ثور ۱۳۹۹
پروژه تهیه کمک‌های همه‌جانبه اضطراری زراعت و مالداری برای امنیت غذایی خانواده‌های دهقانان ولایت دایکندی، رسماً با حضور مسوولان محلی این ولایت معرفی شد.
سید عبدالواحد فیروزی رییس زراعت آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، می‌گوید که این پروژه توسط موسسه آکسفام راه‌اندازی شده است. او گفت: «موسسه آکسفام به ادامه پروژه‌های قبلی،‌‌ امسال پروژه‌ای را در نظر گرفته که هم از لحاظ زراعتی و هم از لحاظ معیشیتی برای دهقانان ما نهایت مفید است.»
به گفته رییس زراعت دایکندی، این پروژه شامل سه نوع فعالیت، تهیه و توزیع ۲۸۰ متریک تن تخم اصلاح شده گندم، ۵۶۰ متریک تُن کود کیمیاوی سفید و سیا برای پنج‌هزار و شش‌صد دهقان در ولسوالی‌های کجران، نیلی، شهرستان و میرامور؛ اعمار ۱۷ ساختمان آبیاری شامل چکدم، دیوار استنادی، ذخیره آب و پاک‌کاری کانال و دیگر تاسیسات آبیاری در ولسوالی‌های کجران، نیلی و میرامور با استخدام یک‌هزار ۴۵۰ نفر در مقابل پول و هم‌چنین تهیه و توزیع هشت قلم سبزیجات به شمول وسایل کار غرض ساخت باغچه‌های خانکی برای چهارهزار فامیل می‌شود.
 رییس زراعت علاوه کرد که این پروژه توسط سازمان غذا و زراعت ملل متحد تمویل و توسط موسسه آکسفام تطبیق می‌شود.
هم‌چنین سعادتی مسوول این پروژه با ارایه‌ی جزییاتی در باره آن گفت که این پروژه ولسوالی‌های کجران، میرامور، نیلی و شهرستانرا تحت پوشش قرار می‌دهد. به گفته‌ی او، برای یک‌هزار و ۲۵۰ خانواده در کجران، به یک‌هزار و ۲۵۰ خانواده‌‌ی دیگر در میرامور، یک‌هزار و پنج‌صد خانواده در نیلی و یک‌هزارو شش‌صد خانواده در ولسوالی شهرستان علاوه بر توزیع تخم گندم آموزش‌های تخنیکی نیز داده خواهد شد. او اضافه کرد برای دهقانان میرامور، کجران و نیلی علاوه بر توزیع تخم گندم، تخم سبزیجات و سامان‌آلات برای کشت و کار نیز توزیع می‌گردد. 
مدت تطبیق این پروژه ۹ ماه است و هزینه مجموعی آن یک‌میلیون و ۹۸هزار و ۱۳۷ دالر درنظر گرفته شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۴
Background image

افتتاح دو پروژه زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی در کندز و بغلان


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از افتتاح دو پروژه مهم در ولایت‌های کندز و بغلان خبر داد.
نخستین پروژه در ولسوالی امام صاحب ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۵۷
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از فارم‌های گاوداری در ولایت هرات


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت، در جریان سفر به ولایت هرات از فعالیت فارم‌های گاوداری این ولایت دیدن کرد.
 در این بازدید غلام محمد امیری،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۵۴
Background image

سفر مطالعاتی هیئت ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی به ولایت بلخ


۲۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی متشکل از متخصصان اقتصادی و اجتماعی، انجنیر جیوتکنیک و متخصص حاصلخیزی خاک از ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بلخ سفر. . .

بازگشت به خبرها