در ننگرهار برای صدها خانواده ماشین‌های خشک‌کردن سبزیجات و میوه‌ها توزیع شد و ساخت سبزخانه‌ها آغاز گردید

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۵
ننګرهار کې سلګونو کورنیو ته د شنو خونو جوړولو او سبو او مېوو وچولو ماشینونه ووېشل شول

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه مشورتی و امدادی جدید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کردن سبزیجات و میوه‌ها برای ۵۶۰ خانواده در ۱۴ ولسوالی این ولایت به‌منظور فراهم‌سازی زمینه رشد اقتصادی آنان آغاز شد.
مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار گفت که این کمک‌ها به ۵۶۰ خانواده نیازمند، بیوه و عودت‌کننده در ولسوالی‌های حصارک، سرخرود، چپرهار، بهسود، دره نور، کوزکنر، گوشته، کامه، کوت، ده‌بالا، بتی‌کوت، لعل‌پور و دوربابا توزیع شده است.
وی افزود که زارعان می‌توانند با استفاده از این ماشین‌ها در مدت دو روز چهار من سبزیجات را خشک کنند. رئیس زراعت ننگرهار همچنان در مورد اهمیت و ارزش این ماشین‌ها با مستفیدشوندگان صحبت کرده و اظهار داشت که در زمان برداشت محصولات، قیمت سبزیجات و میوه‌ها کاهش می‌یابد و زارعان نمی‌توانند عواید مورد انتظار خود را به‌دست آورند، در حالی که خشک‌کردن محصولات یک راه آسان و مناسب برای حفظ و فروش آن‌ها است. به همین منظور، این ماشین‌ها برای رسیدگی به مشکلات زارعان توزیع شده است.
وی همچنین گفت که کار ساخت ۱۳۶ باب سبزخانه کوچک در ۱۲ ولسوالی ننگرهار آغاز شده و انتظار می‌رود در آینده نزدیک کارهای ساختمانی آن تکمیل شده و به بهره‌برداری سپرده شود.
رئیس زراعت ننگرهار تأکید کرد که از طریق تطبیق چنین برنامه‌هایی تلاش می‌شود تا سکتور زراعت تقویت گردد، زمینه توانمندسازی اقتصادی خانواده‌ها فراهم شود و مصونیت غذایی بهبود یابد.
در همین حال، مولوی جان محمد حامد رئیس اقتصاد ولایت ننگرهار در این نشست، چنین پروژه‌هایی را برای زارعان مؤثر دانسته و خواستار گسترش این کمک‌ها به سایر ولسوالی‌ها شد.
وی افزود که با مؤسسات داخلی، خارجی و بین‌المللی و همچنان سفارت برخی کشورها در تماس هستند تا سردخانه‌های معیاری در ننگرهار ساخته شود.
انجنیر خوشحال آصفی مسئول زون شرق سازمان غذا و زراعت ملل متحد، در مورد فعالیت‌های انجام‌شده، جاری و برنامه‌های آینده این اداره در ننگرهار معلومات ارائه کرده و از تطبیق پروژه‌های مؤثر در بخش زراعت و مالداری این ولایت خبر داد.
وی گفت که به‌منظور حل مشکلات زارعان و جلوگیری از ضایعات سبزیجات، فهرست سردخانه‌های غیرفعال و از کارافتاده در ننگرهار برای فعال‌سازی مجدد با دفتر مرکزی شریک شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۱۲
Background image

در کندهار کار ساخت ۱۵ باب سبزخانه به ارزش ۶.۱ میلیون افغانی آغاز شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی برنامه انکشافی ملل متحد، همکاری تخنیکی مؤسسه بنیاد صلح و تحت نظارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۹
Background image

زمین از سوی وزارت زراعت به وزارت معارف انتقال داده شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست امور اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین، قرارداد انتقال زمین میان ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۵
Background image

در ننگرهار برای صدها خانواده ماشین‌های خشک‌کردن سبزیجات و میوه‌ها توزیع شد و ساخت سبزخانه‌ها آغاز گردید

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه مشورتی و. . .

بازگشت به خبرها