دیدار معین زراعت و مالداری با رئیس اداره همکاری و هماهنگی ترکیه

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۸:۴۰
د کرنې او مالدارۍ مرستیال د ترکيې د همکارۍ او همغږۍ ادارې له رییس سره وکتل

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رئیس اداره همکاری و هماهنگی ترکیه (TIKA) دیدار و درباره تطبیق پروژه‌های این نهاد در افغانستان گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، رئیس اداره همکاری و هماهنگی ترکیه معلوماتی در مورد فعالیت‌ها و پروژه‌های این نهاد در ولایت‌های مختلف افغانستان ارائه کرد.
مسئولان گفته‌اند که این اداره در بخش‌های مختلف عمرانی و بشری فعالیت دارد و بخشی از برنامه‌های آن نیز به سکتور زراعت، آبیاری و باغداری مرتبط است که در چندین ولایت کشور تطبیق می‌شود.
مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار از همکاری‌ها و فعالیت‌های این اداره قدردانی کرده و بر ادامه همکاری‌ها در بخش زراعت تأکید کرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۰:۴۲
Background image

زمین‌های شش شهرک برای تطبیق پلان‌های انکشافی کابل به شاروالی سپرده شد

۱۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس فرمان رهبری امارت اسلامی، به‌منظور تطبیق پلان‌های انکشافی و توسعه زیربناهای شهری در شهر کابل، زمین‌های مربوط به شش شهرک به صلاحیت شاروالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۰:۳۹
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی سروی ارزیابی وضعیت بشردوستانه در بدخشان

۱۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با همکاری دفتر مؤسسه اکتید، ورکشاپ آموزشی دو روزه‌ای را به‌منظور آموزش چگونگی انجام سروی ارزیابی وضعیت بشردوستانه برای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۰:۳۷
Background image

توزیع ۶ عراده موترسایکل برای کارمندان بخش عشر و زکات ولسوالی‌های ولایت نیمروز

۱۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز اعلام کرد که شش عراده موترسایکل از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور تسهیل امور کاری کارمندان بخش عشر و زکات ولسوالی. . .

بازگشت به خبرها