آغاز کمپاین ملی بهاری غرس نهال در نورستان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۱
نورستان کې د نیالګیو کېنولو پسرلنی ملي کمپاین پیل شو

۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین ملی بهاری غرس نهال سال ۱۴۰۵ هـ.ش از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان طی مراسمی در این ولایت آغاز گردید.
در این مراسم، والی نورستان، مولوی محمد ولی محسن رییس زراعت، مسوولان اداره حفاظت محیط زیست، حوزه دریایی، پوهنتون‌ها و شماری از مقام‌های محلی حضور داشتند.
در آغاز، والی نورستان با تأکید بر اهمیت حفاظت از محیط زیست گفت که سرسبزی شهر و نگهداری از طبیعت، مسئولیت مشترک همه ادارات و مردم است و از نهادهای امارتی و غیرامارتی خواست تا مردم را برای اشتراک گسترده در این کمپاین تشویق نمایند.
سپس، مولوی محمد ولی محسن، رییس زراعت نورستان، اظهار داشت که ریاست زراعت در سال جاری بیش از ۵۰ هزار اصله نهال مثمر و غیرمثمر را آماده ساخته است که در مناطق مختلف این ولایت غرس خواهد شد. وی افزود که برنامه‌های ویژه برای حفاظت از جنگلات نیز روی‌دست گرفته شده و جنگلات نقش مهمی در تولید اکسیجن، کاهش آلودگی هوا و جلوگیری از تخریب خاک دارند.
رییس زراعت نورستان همچنان از باشندگان این ولایت خواست تا در غرس، نگهداری و مراقبت از نهال‌ها سهم فعال بگیرند، زیرا این اقدام در سرسبزی کشور نقش مهم داشته و حفظ و مراقبت از آن نیز مسئولیت مشترک همگان می‌باشد.
این در حالی است که چند هفته پیش، کمپاین ملی بهاری غرس نهال تحت شعار «غرس نهال، صدقه جاریه است» از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در بادام‌باغ کابل به‌گونه رسمی آغاز شده بود که هدف آن سرسبزی محیط زیست، حفاظت از منابع طبیعی و ترویج فرهنگ نهال‌شانی در کشور عنوان شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها