افتتاح پروژه پاک‌کاری کانال زهکشی قریه چهاردهی ولسوالی بتی‌کوت

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۱۳:۵۷
د ننګرهار ولایت د بټي‌کوټ ولسوالی د چهاردهې کلي کانال د زهکشۍ او پاک کارۍ پروژې پرانیسته

۸ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
روند تطبیق پروژه پاک‌کاری کانال زهکشی قریه چهاردهی ولسوالی بتی‌کوت ولایت ننگرهار  با حضور هیئآت اعزامی ریاست زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی، نمایندگان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت، مسئولین ولسوالی، شرکت قراردادی و شماری از بزرگان و متنفذین محلی افتتاح و کار عملی آن آغاز شد.
این پروژه به ارزش ۱,۸۴۷,۵۹۹ افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شرکت ساختمانی استوار حمیدی عقد قرارداد گردیده است.
با تطبیق این پروژه بیش از ۲۲۰۰ جریب زمین زراعتی از آب‌های ایستاده رهایی یافته و آماده کشت دو فصل زراعتی خواهد شد. همچنین، این اقدام نقش مؤثری در توسعه ساحات زراعتی، ایجاد فرصت‌های شغلی دایمی و افزایش تولیدات و محصولات زراعتی در منطقه ایفا خواهد کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها