برگزاری سیمینار آموزشی برای فارم‌داران مرغ و دهقانان در دو ولسوالی  ولایت بلخ

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۱۰:۱۶
برگزاری سیمینار آموزشی برای فارم‌داران مرغ و دهقانان در دو ولسوالی  ولایت بلخ

۸ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری هیئت اعزامی وزارت و کارمندان آمریت مالداری، در ولسوالی بلخ سیمیناری آموزشی برای بلندبردن ظرفیت فارم‌داران مرغ برگزار کرد. 
در این سیمینار، معلوماتی در مورد فواید مرغداری، ارتقای ظرفیت فارم‌داران، اهمیت واکسین، مدیریت درست فارم و راه‌های جلوگیری از انواع امراض مرغ‌ها ارائه گردید. همچنان به فارم‌داران هدایت داده شد تا جواز فعالیت فارم‌های خود را به‌گونه قانونی اخذ کنند.
همزمان با این برنامه، در ولسوالی دولت‌آباد نیز با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، یک سیمینار چهارروزه برای ۲۵۰ تن از دهقانان برگزار شد. هدف این برنامۀ آموزشی آگاهی‌دهی در بخش جلوگیری از ضایعات حاصلات پس از جمع‌آوری محصولات بود. پس از پایان دوره آموزشی، برای هر دهقان دو دستگاه تانکر ذخیره‌سازی غله با ظرفیت ۵۰۰ کیلوگرام، دو تخته چوب و مبلغ ۲۰۰۰ افغانی کمک توزیع گردید.
این برنامه‌ها در راستای تقویت مهارت‌های زراعتی و ایجاد سهولت برای فارم‌داران و دهقانان، مورد استقبال مردم محل قرار گرفت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها