برگزاری سیمینار آموزشی برای فارم‌داران مرغ و دهقانان در دو ولسوالی  ولایت بلخ

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۱۰:۱۶
برگزاری سیمینار آموزشی برای فارم‌داران مرغ و دهقانان در دو ولسوالی  ولایت بلخ

۸ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری هیئت اعزامی وزارت و کارمندان آمریت مالداری، در ولسوالی بلخ سیمیناری آموزشی برای بلندبردن ظرفیت فارم‌داران مرغ برگزار کرد. 
در این سیمینار، معلوماتی در مورد فواید مرغداری، ارتقای ظرفیت فارم‌داران، اهمیت واکسین، مدیریت درست فارم و راه‌های جلوگیری از انواع امراض مرغ‌ها ارائه گردید. همچنان به فارم‌داران هدایت داده شد تا جواز فعالیت فارم‌های خود را به‌گونه قانونی اخذ کنند.
همزمان با این برنامه، در ولسوالی دولت‌آباد نیز با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، یک سیمینار چهارروزه برای ۲۵۰ تن از دهقانان برگزار شد. هدف این برنامۀ آموزشی آگاهی‌دهی در بخش جلوگیری از ضایعات حاصلات پس از جمع‌آوری محصولات بود. پس از پایان دوره آموزشی، برای هر دهقان دو دستگاه تانکر ذخیره‌سازی غله با ظرفیت ۵۰۰ کیلوگرام، دو تخته چوب و مبلغ ۲۰۰۰ افغانی کمک توزیع گردید.
این برنامه‌ها در راستای تقویت مهارت‌های زراعتی و ایجاد سهولت برای فارم‌داران و دهقانان، مورد استقبال مردم محل قرار گرفت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها