آغاز کمپاین تطبیق واکسین بیماری انترتوکسیمیا در بادغیس

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۰ - ۱۴:۱۵
آغاز کمپاین تطبیق واکسین بیماری انترتوکسیمیا در بادغیس

۱۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بادغیس با همکاری کمیته هالند کمپاین تطبیق واکسین بیماری انترتوکسیمیا را آغاز کرد.
این برنامه با حضور پرسونل آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت و همکاران کمیته هالند افتتاح شد و قرار است در جریان آن ۴۴ هزار و ۵۰۰ دوز واکسین انترتوکسیمیا از طریق کلینیک‌های صحت حیوانی در سطح مرکز و ولسوالی‌های بادغیس تطبیق گردد.
مسئولان تأکید کردند که این واکسین‌ها باید مطابق اصول صحی و وترنری تطبیق شده و گزارش کامل آن به ریاست زراعت ولایت بادغیس ارایه گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

بازگشت به خبرها