برگزاری جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت و مؤسسات همکار در بغلان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۰:۴۹
برگزاری جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت و مؤسسات همکار در بغلان

۱۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان و مؤسسات همکار با حضور مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس غله‌جات وزارت زراعت، و سردار خان قانون‌مل، مدیر عمومی هماهنگی مؤسسات وزارت زراعت، در تالار ریاست زراعت برگزار شد.
 در این نشست، آمرین، کارمندان و مشاور ریاست زراعت بغلان و نمایندگان تمامی مؤسسات همکار حضور داشتند.
مولوی مصباح‌الدین مستعین در سخنرانی خود بر اهمیت تلاش هدفمند و مشترک برای خدمت به دهقانان و مالداران، انکشاف سکتور زراعت و مالداری و حرکت به سوی خودکفایی اقتصادی کشور تأکید کرد و از همکاری مؤسسات با ریاست زراعت بغلان ابراز قدردانی نمود.
همچنان سردار خان قانون‌مل نیز بر ضرورت انسجام فعالیت‌ها، تطبیق مؤثر پروژه‌ها و هماهنگی نزدیک با رهبری ریاست زراعت تأکید کرد.
در ادامه، مولوی شاه محمود ترابی آمر امور زراعتی ریاست زراعت بغلان، این جلسه را گامی مؤثر در تحکیم روابط کاری، بهبود پلان‌گذاری‌های مشترک و ایجاد زمینه‌های بهتر برای ارائه خدمات مؤثر به دهقانان و مالداران دانست. هدف اصلی این نشست، تقویت هماهنگی، تبادل نظریات، شریک‌سازی دستاوردها و انسجام فعالیت‌ها برای رشد سکتور زراعت و مالداری در ولایت بغلان عنوان شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۸:۳۰
Background image

تکمیل و تحویل کشمش خانه‌ها و ذخیره خانه‌های محصولات زراعتی در ولایت غزنی

بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، با همکاری پروژهٔ NRC، در این ولایت ۳۰ باب کشمش خانه  و ۲۰ باب سردخانهٔ نگهداری پیاز و و کچالو  با سیستم «صفر انرژی» ساخته شد.
ا. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۸:۱۵
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار: تولید روغن زیتون ۴۰ درصد افزایش یافته است

شرکت زراعتی وادی ننگرهار روند پروسس روغن زیتون را به ریاست سید محمد نعیم محمدی، رئیس اجرایی این شرکت، آغاز کرد. در مراسم افتتاح این روند، محمداجان راشد رئیس مالی و اداری، انجنیر ندی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

بازگشت به خبرها