نظارت از قصابی‌های شهر میمنه ولایت فاریاب  

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۲:۲۲
نظارت از قصابی‌های شهر میمنه ولایت فاریاب  

۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
آمر مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب از قصابی‌های شهر میمنه نظارت و کنترول به عمل آورد.
این بررسی که به رهبری داملا محب‌الله قادری و با حضور یک هیئت پنج‌نفره انجام شد، با هدف معاینه گوشت‌های ذبح‌شده براساس معیارهای طبی حیوانی و کنترول حفظ‌الصحه دوکان‌های قصابی صورت گرفت.
آمر مالداری و صحت حیوانی تأکید کرد که رعایت اصول بهداشتی در تمام فعالیت‌ها ضروری است، اما در بخش‌هایی مانند عرضه گوشت، اهمیت بیشتری دارد. وی هشدار داد که مصرف مواد غذایی آلوده می‌تواند منجر به بیماری‌های خطرناک از جمله تب کانگو شود و نظارت بر مراکز عرضه گوشت از این نظر اهمیت ویژه‌ای دارد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۵۶
Background image

تأکید بر شفافیت در اجاره‌دهی و جلوگیری از غصب اراضی در بازدید از مدیریت زراعت ولسوالی کشم

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه مولوی امان‌الله حسن از مدیریت زراعت ولسوالی کشم بازدید کرده و با مسئولان این اداره دیدار نمودند.
در. . .

بازگشت به خبرها