رئیس زراعت فاریاب با رئیس دفتر یونما دیدار کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۰:۳۷
رئیس زراعت فاریاب با رئیس دفتر یونما دیدار کرد

۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی جان مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب با احمد یما فکران رئیس دفتر یونما در فاریاب و بشیراحمد رحیمی معاون سیاسی این سازمان دیدار کرد.
در این دیدار که در اداره زراعت فاریاب انجام شد، مشکلات عمده سکتور زراعت و مالداری این ولایت مورد بررسی قرار گرفت. رئیس زراعت فاریاب از چالش‌هایی مانند عدم دسترسی دهاقین به تخم‌های اصلاح‌شده بذری گندم آبی و للمی، کودهای کیمیاوی، نبود بندهای آبگردان، کانال‌های آبیاری و ماشین‌آلات زراعتی یادآوری کرد.
هیئت یونیما تأکید کرد که دادخواهی برای پروژه‌های بزرگ زراعتی، از جمله ازسرگیری کار بندهای آبگردان ولایت فاریاب، همچنان در دستور کار این سازمان قرار دارد. آنان افزودند که تلاش می‌شود این پروژه‌ها از سوی بانک جهانی و سازمان‌های کمک‌کننده غیرسیاسی حمایت شود.
رئیس دفتر یونما در فاریاب همچنان اطمینان داد که سایر پیشنهادهای ارائه‌شده از سوی ریاست زراعت این ولایت، به‌ویژه در بخش تهیه تخم‌های بذری، کودهای کیمیاوی، اعمار کانال‌های آبیاری و انتقال تکنالوژی‌های جدید آبیاری، با سازمان‌های کمک‌کننده خارجی شریک ساخته خواهد شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۴۹
Background image

۱ هزار ۱۰۰ جریب زمین برای پارک صنعتی اسفنده غزنی واگذار شد

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ساحه پارک صنعتی اسفنده در ولایت غزنی که حدود (۱۱۰۰٫۳۳) جریب زمین را در بر می‌گیرد، بر اساس حکم امیرالمؤمنین (حفظه‌الله) به‌منظور ایجاد پارک صنعتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

بازگشت به خبرها