اشتراک وزیر زراعت در آغاز بهره‌برداری از فاز سوم بند کمال خان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - ۱۰:۲۲
اشتراک وزیر زراعت در آغاز بهره‌برداری از فاز سوم بند کمال خان

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم آغاز بهره‌برداری از فاز سوم بند کمال خان در ولایت نیمروز اشتراک کرد. این مراسم با حضور ملا عبداللطیف منصور وزیر آب و انرژی، شیخ محمد قاسم خالد والی نیمروز، بزرگان امارت اسلامی و شماری از باشندگان محل برگزار شد.
وزیر زراعت در سخنرانی خود با اشاره به اهمیت مدیریت آب در زراعت، تأکید کرد که تغییر اقلیم تأثیرات منفی بر این بخش داشته و برای مقابله با آن باید از شیوه‌های مؤثر مدیریت آب استفاده شود. او گفت: «ما در سه بخش برای مدیریت آب کار می‌کنیم؛ نخست، مدیریت آب در منبع آن، دوم، انتقال آب تا زمین‌های زراعتی، و سوم، تنظیم آب در مزرعه، تا دهاقین به استفاده بهینه از آب تشویق شوند و به روش‌هایی مانند آبیاری قطره‌ای روی آورند.»
مولوی عطاءالله عمری همچنان دهقانان را تأمین‌کنندگان امنیت غذایی کشور دانسته و بر حمایت از آنان تأکید کرد. او گفت که فراهم‌سازی آب برای مزارع، نقش مهمی در افزایش تولیدات زراعتی و بهبود معیشت دهقانان دارد.
بند کمال خان در ولسوالی چهاربرجک ولایت نیمروز موقعیت دارد و ظرفیت ذخیره‌سازی ۵۲ میلیون مترمکعب آب و تولید ۶ میگاوات برق را دارا می‌باشد. این بند می‌تواند حدود ۱۷۴ هزار هکتار زمین زراعتی را تحت آبیاری قرار دهد و در مدیریت منابع آبی و کنترل سیلاب‌های موسمی نقش مهمی ایفا کند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۸ - ۱۸:۱۰
Background image

توزیع واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت پروان آغاز شد


۱۸ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان از آغاز کمپاین تطبیق واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در این ولایت خبر داد. در چارچوب این برنامه، ۸۰ هزار دوز واکسین در ۹. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۸ - ۱۴:۲۱
Background image

مبارزه مؤثر با آفات مور پتدار در جنگلات بادام ولسوالی سالنگ اجرا شد

۱۸ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان یک عملیات جدی و مؤثر میخانیکی را برای مبارزه با آفات مور پتدار در جنگلات بادام ولسوالی سالنگ راه‌اندازی کرد.
این عملیات در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۸ - ۱۳:۱
Background image

بذر تخمیانه‌جات درختی به هدف گسترش فضای سبز در پنجشیر انجام شد

۱۸ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر به هدف گسترش جنگلات و فضای سبز، ۶۰ کیلوگرام تخم درخت بلوط و ۲۰ کیلوگرام تخم درخت بید روسی را در سطح ۲ هکتار زمین در ساحه کوه. . .

BACK TO NEWS