توزیع بسته‌های هنگ برای دهقانان در ولسوالی کلفگان ولایت تخار 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۴ - ۱۳:۳۵
توزیع بسته‌های هنگ برای دهقانان در ولسوالی کلفگان ولایت تخار 

۴ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با همکاری ریاست معیشت بدیل وزارت زراعت، بسته‌های هنگ زراعتی را میان دهقانان ولسوالی کلفگان توزیع کرد. 
این بسته‌ها که شامل ۱۲۶ هزار هنگ، پنجه‌کش، بیل، کتمن، ست خیشاوه، دواپاش، بوشکه، نیش‌زن، تکه، ادویه سایپر پلس هنگ و قاب جمع‌آوری شیره بودند، به ۱۸ دهقان واجد شرایط که از پیش سروی شده بودند، توزیع شد.
بودجه این برنامه از منابع انکشافی وزارت زراعت و ریاست معیشت بدیل وزارت زراعت تأمین شده است. توزیع این بسته‌ها پس از برگزاری برنامه آموزشی به هدف تقویت زراعت و افزایش تولید محصولات زراعتی در منطقه انجام شد.
این پروژه بخشی از تلاش‌های وزارت زراعت برای بهبود معیشت دهقانان و تقویت زراعت پایدار در ولایت تخار به شمار می‌رود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۹:۲۵
Background image

یک مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در ولسوالی عنابه پنجشیر تجهیز شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر با همکاری مالی برنامه انکشافی سازمان ملل متحد، یک مرکز جمع‌آوری شیر و پروسس لبنیات را در ولسوالی عنابه این ولایت تجهیز نمود.. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۹:۲۵
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت فاریاب برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

۲۵ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن سردخانه‌های مربوط به این وزارت، به ولایت فاریاب سفر نمود.
در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۶:۰
Background image

سفر رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت به ولایت بلخ جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

۲۴ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور بررسی روند تطبیق طرزالعمل خریداری گندم مازاد دهاقین،  مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بلخ سفر نمود.
در چارچوب. . .

BACK TO NEWS