ملاقات وزیر زراعت و والی بامیان درباه‌ی پروژه‌های زراعتی و آبیاری

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۸/۶ - ۱۵:۲۵
 ملاقات وزیر زراعت و والی بامیان درباه‌ی پروژه‌های زراعتی و آبیاری

۶ میزان ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امروز در دفتر کارش با محمدطاهر زهیر والی بامیان، دیدار و روی پروژه‌های زراعتی، باغداری و آبیاری در ولایت بامیان صحبت کرد.
آقای زهیر در این دیدار درباره‌ی مؤثریت برخی از پروژه‌های زراعت، آبیاری و مالداری سخن گفت و از توجه وزیر وزارت زراعت به بامیان قدردانی کرد.
والی بامیان گفت که در سال جاری زراعت این ولایت رشد چشم‌گیر داشته و مشخصاً حاصلات کچالو به ۳۷۰ هزار تن رسیده است و قیمت‌های محصولات نیز در حد اوسط و قناعت‌بخش است.
هم‌چنان آقای زهیر گفت که در بخشی از مناطق بامیان سیب نتیجه‌ی خوب داده است. او از وزیر زراعت خواهان ترویج باغ‌های سیب در این ولایت شد و گفت که در بخش گسترش تولید کچالو به توجه بیش‌تر نیاز است.
والی بامیان گفت که با تطبیق شماری از پروژه‌های آبیاری، هزاران جریب زمین آبیاری شده و زراعت رشد کرده است و اگر این روند ادامه یابد، باعث رشد بیش‌تر زراعت می‌شود و آنان امید دارند دست‌رسی دهقانان به آب بیش‌تر شود.
هم‌چنان نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری گفت که ولایت بامیان از طریق ریاست زراعت آن ولایت، پلان‌هایش را بفرستد، تا در بودجه‌ی انکشافی سال مالی ۱۳۹۹ شامل گردد، وزارت تطبیق برخی از شبکه‌ها و پروژه‌های زیربنا را برابر با امکانات بودجه مد نظر می‌گیرد و کوشش می‌کند که کشت‌زارها و باغ‌های بامیان وسعت یابد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع نهال و وسایل مربوط به هنگ برای دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ


۶ قوس ۱۴۰۴  هـ.‌ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ به همکاری مالی وزارت زراعت برای ۲۰ تن دهاقین پیش‌قدم در ولسوالی چمتال، نهال و بسته‌های زراعتی مرتبط به نبات هنگ توزیع کرد.
بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۲
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای ۱۹۸ مالدار در ولسوالی درزاب جوزجان


۶ قوس ۱۴۰۴ هـ‌.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان برنامه آموزشی ویژه مالداران را برای ۱۹۸ تن از باشندگان هشت قریه ولسوالی درزاب تدویر کرد.
این برنامه آموزشی با همکاری دفتر پی‌آر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۱:۱۸
Background image

۲۰۰ جریب زمین امارتی در کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی به قرارداد سپرده شد


۶ قوس  ۱۴۰۴ هـ‌.ش 
۲۰۰ جریب زمین امارتی در ساحه شندغر ولسوالی کوهبند ولایت کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی از سوی مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا به شرکت مجاهد مومند. . .

بازگشت به خبرها