ازجریان فعالیت قصابی ها و دست فروشی‌های محصولات حیوانی در کاپیسا نظارت شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۷ - ۱۴:۲۸
ازجریان فعالیت قصابی ها و دست فروشی‌های محصولات حیوانی در کاپیسا نظارت شد 

۱۷ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
از جریان فعالیت  ۱۸ باب قصابی‌ و ۲۳ باب غرفه‌های دست فروشی محصولات حیوانی، دوباب کلینیک صحت حیوانی و ادویه فروشان حیوانی در مربوطات ولسوالی حصه دوم کوهستان کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا نظارت کردند.
کارمندان آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت که در راس آن  داکتر عبدالخلیل رحمانی آمر خدمات مالداری و صحت حیوانی قرار داشت  از ۱۸ باب قصابی ها، ۲۳ باب غرفه دست فروشان فروش گوشت گاو، بز وگوسفند و مرغ و ۲ باب کلینیک صحت حیوانی و ادویه فروشان حیوانی در مربوطات ولسوالی حصه دوم کوهستان نظارت و برسی کردند.
 که در نتیجه این نظارت و بررسی مقدار ۱۰ کیلوگرام گوشت، جگر، شیش و پاچه فاسد شده و غیر قابل استفاده جمع آوری ضبط و به همکاری کارمندان شاروالی حصه دوم کوهستان در  یک جای معین دفن گردید در ضمن آن برای قصابان و دست فروشان محصولات حیوانی در مورد جمع آوری توته و پارچه‌های گوشت و انداختن آن  در یک سطل زباله دانی جهت جلوگیری از آلودگی شهر و محیط زیست سفارش شد.
در اخیر برنامه نظارت و برسی از دو باب کلینیک‌های  صحت حیوانی و ادویه فروشان حیوانی در بازار جمال آغه نیز نظارت و بررسی صورت گرفت و برای مسولین کلینیک‌های صحت حیوانی خاطر نشان گردید تا در جهت ارایه خدمات بهتر و با کیفیت و ثبت و راجستر واقعات کلینیکی نیز توجه جدی نموده و حفظ الصحه را مراعات نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۱
Background image

نشست با متنفذین قریه صمدی برای حفاظت از جنگلات باغ برگزار شد

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از برگزاری نشست با متنفذین و باشندگان قریه صمدی به‌منظور حفاظت و حراست از جنگلات باغ این قریه خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۳۹
Background image

احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی جوزجان

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از تطبیق برنامه احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی این ولایت در همکاری با موسسه برای احیا و توسعه افغانستان خبر می. . .

بازگشت به خبرها