معین مالی و اداری وزارت زراعت با دهاقین، مالداران و باغداران ولایت پنجشیر دیدار کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۴/۳۰ - ۱۱:۳۷
معین مالی و اداری وزارت زراعت با دهاقین، مالداران و باغداران ولایت پنجشیر دیدار کرد

۳۰ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از دهاقین، مالداران و باغداران ولسوالی هفت گانه ولایت پنجشیر دیدار و روی چالش‌ها، فرصت ها و پیشنهادات آن‌ها بحث و گفتگو کرد.
ملا آغاجان آخند در این دیدار گفت:« فرق میان پنجشیر و پروان نیست، ما کوشش می‌نماییم تا زمینه کار را برابر نماییم، چی در زمینه مالداری باشد یا باغداری و یا کشت و زراعت، این مسوولیت ما است».
در همین حال محمد ایوب احدی رییس مالداری وزارت زراعت گفت:« هدف عمده از سفر ما این است که چگونه زراعت و مالداری را رشد دهیم، حال وقت آن است که اقتصاد کشور رشد نماید، جغرافیای ولایت پنجشیر مناسب برای مالداری است بخصوص فارم تولیدی و تکثیری ماهی پروری است.»
احدی افزود:« زنبورداری در ولایت پنجشیر مفید است، ترویج بزهای شیری در این ولایت مناسب است، مراکز تولید خوراکه متراکم حیوانی نیاز است و اصلاح طویله ها ضروری است، توزیع تخم بذری به دهاقین کمک می‌کند تا از زمین کم حاصلات بیشتر داشته باشیم.»
مولوی محمد کبیر یکتن از دهاقین ولایت پنجشیر گفت:« توزیع تخم اصلاح شده، مجادله علیه مورپتدار و تطبیق دواپاشی نباتی،  توزیع بسته های مرغداری و تطبیق واکسین حیوانی از کارهای مهم ریاست زراعت بوده است.»
وی از امارت اسلامی خواست تا نسل های جدید مالداری را ترویج، وسایل زراعتی را توزیع، کودکیمیاوی ادویه جات نباتی و حیوانی کمک و آب دریا را برای کشت زراعت مهار بسازد.
ولایت پنجشیر دارای آب فراوان و هوای مناسب برای مالداری، باغداری و کشاورزی است، در این ولایت بیشتر میوه جات گیلاس، سیب، زردآلو، آلو و آلوبالو بازده خوب دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۳۷
Background image

توزیع کمک‌های زراعتی و باغداری برای ۱۴۸ دهقان مستحق در ولایت فراه

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه در همکاری با مؤسسه «CHA» و با تمویل برنامه جهانی غذا (WFP)، کمک‌های مختلف زراعتی و باغداری را برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۱۲
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی کوزکنر ولایت ننگرهار

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار در همکاری با اداره زراعت و غذای سازمان ملل متحد (FAO) و با همکاری تخنیکی مؤسسه "نوی مشورتی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۲۸
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بلخ به هدف بررسی علل کاهش نرخ پخته و زیان دهاقین

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پخته و یافتن راه‌حل‌های مؤثر برای جلوگیری از زیان دهاقین، مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در. . .

بازگشت به خبرها