نظارت از  ۱۵ چکدم‌  احداث شده در لایت ننگرهار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱/۱۸ - ۱۲:۴۸
نظارت از  ۱۵ چکدم‌  احداث شده در لایت ننگرهار

۱۸  حمل ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی مصباح ‌الدین ‌مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از ۱۵ چکدم‌ی که  در چندین ولسوالی  و لایت ننگرهار احداث شده نظارت نمود.
رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت بر اساس هدایت مولوی عطاء الله‌ عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت ننگرهار سفر نمود تا از چکدم‌های ساخته شده در آن ولایت نظارت نماید.
این چکدم‌ها به منظور ذخیره آب، مهار سیلاب‌ها، جلوگیری از تخریب مزارع و آبیاری زمین‌های زراعتی از سوی وزارت زراعت اعمار شده ‌است.
در این سفر از چکدم‌های ساخته در ولسوالی بهسود، ثمرخیل و بتی‌کوت نظارت صورت گرفت کار این چکدم‌ها تکمیل و آماده بهره‌برداری می‌باشد.
در این نظارت مولوی عبدالستار حکیم رئیس زراعت ننگرهار و انجینران تخنیکی نیز حضور داشتند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۶
Background image

چهار تن از روسای وزارت زراعت در بست‌های جدید تعیین شدند

۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

چهار تن از روسای وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از بست‌های قبلی تبدیل و در مسئولیت‌های جدید تعیین و معرفی شدند.
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۲
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در هفتمین مجمع عمومی سازمان اسلامی مصونیت غذایی


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به نمایندگی از افغانستان در نشست دو روزه مقام‌های ارشد هفتمین مجمع عمومی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های باغچه خانگی برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی حصه اول پنجشیر


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات، کود کیمیاوی سفید و سیاه و وسایل باغچه خانگی برای ۱۰۰ خانواده مستحق و بی‌بضاعت در. . .

بازگشت به خبرها