تاکید معین مالی و اداری وزارت زراعت بر نظارت از فعالیت‌های وزارت زراعت و موسسات همکار 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ - ۱۲:۴۷
تاکید معین مالی و اداری وزارت زراعت بر نظارت از فعالیت‌های وزارت زراعت و موسسات همکار 

۲۹ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان دیدار با رئیس و کارمندان ریاست نظارت و ارزیابی این وزارت تاکید بر نظارت از جریان فعالیت‌های انجام شده از سوی این وزارت و موسساتی که در سکتور زراعت و مالداری فعالیت دارند نمود.
معین مالی و اداری وزارت زراعت به ادامه دیدارها با روئسای و مسوولان وزارت زراعت با رئیس و مسوولان ریاست نظارت و ارزیابی دیدار کرده و به آنها هدایت داد که مطابق به تفاهم نامه‌ای که میان وزارت زراعت و موسسات همکار به امضا می‌رسد از فعالیت‌های آنها به صورت دقیق و سنجیده نظارت نمایند و پس از نظارت نتایج آن را با موسسات و رهبری وزارت زراعت شریک نمایند تا در صورت موثر بودن فعالیت بر انجام آن تاکید صورت گیرد و یا در صورت عدم موثریت و  داشتن نواقص اصلاح گردد.
در همین حال ملا آغاجان آخند « حاجی سالم» از کارمندان ریاست نظارت و ارزیابی وزارت زراعت خواست که مطابق به مسوولیت وظیفوی شان از جریان کار پروژه‌های وزارت زراعت در مرکز و ولایت  نیز به گونه دقیق نظارت نموده و بازخورد آن را با رهبری این وزارت شریک نمایند.
ریاست نظارت و ارزیابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری مسوولیت نظارت از جریان فعالیت‌های سکتور زراعت، آبیاری و مالداری را در کشور به عهده دارد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۶
Background image

چهار تن از روسای وزارت زراعت در بست‌های جدید تعیین شدند

۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

چهار تن از روسای وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از بست‌های قبلی تبدیل و در مسئولیت‌های جدید تعیین و معرفی شدند.
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۲
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در هفتمین مجمع عمومی سازمان اسلامی مصونیت غذایی


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به نمایندگی از افغانستان در نشست دو روزه مقام‌های ارشد هفتمین مجمع عمومی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های باغچه خانگی برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی حصه اول پنجشیر


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات، کود کیمیاوی سفید و سیاه و وسایل باغچه خانگی برای ۱۰۰ خانواده مستحق و بی‌بضاعت در. . .

بازگشت به خبرها