جلسه بودجه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۸ - ۱۵:۲۳
جلسه بودجه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد 

۲۸ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه بودجه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور رئسای سکتوری وزارت زراعت و رئیس و مسوولان ریاست مالی و حسابی این وزارت برگزار شد.
در این جلسه چگونگی و میزان مصرف بودجه سال 1402 و بودجه پیشنهادی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای سال 1402 مالی به بحث گرفته شد.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در این جلسه  بر تکمیل مراحل بودجوی سال 1402 هدایت داده   و همچنان از روئسای ریاست‌های سکتوری خواست تا مطابق به نیازمندی دهقانان و مالدارن کشور و وضعیت فعلی کشور پروژهای را در نظر گیرند که جوابگو مشکلات دهقانان و مالدارن کشور بود همین گونه زمینه کاریابی و بهبود وضعیت زراعتی و مالداری کشور فراهم گردد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری مسوولیت سکتورهای زراعت، مالداری، آبیاری، منابع طبیعی و تنظیم اراضی کشور را به عهده دارد که نظر به آن پروژهای مختلف را جهت تنظیم، رشد و انکشاف این سکتور ها به پیش می‌برد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۶
Background image

چهار تن از روسای وزارت زراعت در بست‌های جدید تعیین شدند

۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

چهار تن از روسای وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از بست‌های قبلی تبدیل و در مسئولیت‌های جدید تعیین و معرفی شدند.
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۲
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در هفتمین مجمع عمومی سازمان اسلامی مصونیت غذایی


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به نمایندگی از افغانستان در نشست دو روزه مقام‌های ارشد هفتمین مجمع عمومی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های باغچه خانگی برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی حصه اول پنجشیر


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات، کود کیمیاوی سفید و سیاه و وسایل باغچه خانگی برای ۱۰۰ خانواده مستحق و بی‌بضاعت در. . .

بازگشت به خبرها