حاصلات پخته امسال نظر به سال قبل ۴۱ درصد افزایش یافته است

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - ۱۵:۳۶
حاصلات پخته امسال نظر به سال قبل ۴۱ درصد افزایش یافته است

۲۵  دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصاییه و معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۱۲۲ هزارو ۴۵۵ متریک تُن پَخته در سطح کشور تولید شده است و نظر به سال قبل افزایش چهل درصدی تولید را نظر به سال قبل نشان می‌دهد .
در سال جاری، ۹۳ هزارو ۶۳۰ هکتار زمین تحت کشت نبات پنبه بوده که حاصلات مجموعی آن به ۱۲۲ هزارو ۴۵۵ متریک تُن رسیده است.
این در حالی است که سال قبل از مساحت ۵۴ هزار ۸۶۹ هکتار زمین تحت کشت پنبه به مقدار ۷۲ هزار ۴۹۳ متریک تن پخته جمع آوری شده بود و این رقم افزایش ۴۱.۳۹ درصدی در ساحه کشت و همین گونه افزایش ۴۰.۸ درصدی را در میزان تولید نشان می‌دهد.
ولایت‌های هلمند، بلخ، تخار، ننگرهار و کندهار از جمله ولایاتی اند که بیشترین ساحه کشت و حاصلات را در سطح کشور دارند، برعلاوه در سایر ولایات نیز پنبه کشت و ترویج شده است.
هلمند از ولایتهای است بیشترین تولید پنبه را به خود اختصاص داده است و امسال از ساحه ۴۹ هزار ۷۵ هکتار زمین به مقدار ۶۹ هزارو ۶۸۷ متریک تُن پنبه از این ولایت حاصل برداشته شده است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور محو کشت کوکنار بدیل مناسب آن را که در مناطق مختلف متفاوت می باشد و شامل زعفران، هنگ، پنبه و نباتات طبی بوده برای دهاقین معرفی نموده و وسایل زراعتی، کودکیمیاوی و تخم اصلاح شده را نیز به دهاقین توزیع نموده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها