دیدار معین مالی و اداری با مسوولان ریاست پلان و پالیسی

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - ۱۵:۷
دیدار معین مالی و اداری با مسوولان ریاست پلان و پالیسی

ملا آغا جان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت طی جلسه‌ای با مسوولان ریاست عمومی پلان و پالیسی این وزارت دیدار کرد و هدایات لازم را جهت بهبود امور برایشان سپرد.
معین مالی و اداری در این جلسه بر موارد چون؛ ترتیب کانسپت نوت‌ها و شرطنامه‌های واضحی و با شرایط سهل جهت سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی، هماهنگی بر با موسسات جهت  تطبیق پروژهای زیربنایی و ترتیب استراتیژی پاسخگو به شرایط فعلی تاکید کرده و هدایت لازم را به مسوولان ریاست‌ عمومی پلان و پالیسی وزارت زراعت سپرد.
در همین حال ملا آغا جان آخند «حاجی سالم»  معین مالی و اداری به مسوولان ریاست عمومی پلان و پالیسی هدایت داد که تمام سیستم‌های الکترونیکی که شامل سیستم‌های ترتیب قرار داد، تنظیم معلومات ریاست احصایه و معلومات، تنظیم عرایض، ترتیب بودیجه و ثبت معلومات اراضی می باشد که به منظور ایجاد سهولت و اراییه معلومات برای کارمندان و مراجعین وزارت زراعت ساخت شده است را فعال بسازند وی همچنان اطمینان داد  که تلاش می نماید که  اجراات و وجوه لازم را جهت فعال سازی این سیستم‌ها فراهم می نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها