جلسه تدوین استراتیژی پنج ساله وزارت برگزار شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۶ - ۹:۴۴
جلسه تدوین استراتیژی پنج ساله وزارت برگزار شد 

جلسه‌ای  به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور شماری از روئسا و مشاورین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور نهایی‌سازی دیدگاه، ماموریت، اهداف و وظایف اساسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد.
 در این جلسه اعضای کمیته ترتیب و تدوین  استراتیژی پنج ساله وزارت زراعت با حضور مسوولان ریاست پلان و پالیسی، اراضی، منابع طبیعی، مالداری و صحت حیوانی و مشاورین مقام وزارت زراعت و معینیت‌های زراعت و مالداری و آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت طرح اولیه استراتیژی شامل دیدگاه، ماموریت، اهداف و وظایف اساسی را به وزیر زراعت پیش‌کش کرده و خواستار هدایات، رهنمایی ها و نظریات وزیر زراعت جهت بهبود آن شدند.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری پس از استماع دیدگاه، ماموریت و اهداف وزارت زراعت هدایات لازم را جهت بهبود و غنامندی استراتیژِی پنج ساله وزارت زراعت بیان نموده و تاکید بر خودکفایی سکتور زراعت کرد " شما به حیث متخصصین بخش‌های مختلف وزارت زراعت در استراتیژی پنج ساله وزارت زراعت مواردی را در نظر بگیرید که پس از تطبیق آن سکتور زراعت و مالداری کشور در یک وضعیت بهتر از حالت فعلی قرار گیرد یعنی مرحله در مرحله روند رشد زراعت کشور به پیش برود و پس از تطبیق آن شاهد خودکفایی و یا حد اقل نزدیک شدن به خودکفایی کشور در سکتور زراعت باشیم".
وزیر زراعت همچنان تاکید بر جامع و عملی بودن استراتیژی وزارت زراعت کرده و از مسوولان ترتیب آن خواست که استراتیژی وزارت زراعت را مطابق واقعیت‌های عینی و امکانات فعلی ترتیب نمایند تا موثریت بیشتری داشته باشد.
 در همین حال در این جلسه پیرامون چگونگی ترتیب دیدگاه، ماموریت، اهداف و وظایف اساسی وزارت زراعت جهت ترتیب استراتیژی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بحث و تبادل نظر صورت گرفت که حاضرین جلسه نظریات خویش را جهت تدوین استراتیژی واقع بینانه و عملی به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری شریک ساختند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها