افتتاح پروژه چکدم کفش انداز ولسوالی شیبر ولایت بامیان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۷ - ۱۰:۲۵
افتتاح پروژه چکدم کفش انداز ولسوالی شیبر ولایت بامیان

یک چکدم به هدف تقویت منابع آب‌های زیر زمینی، کنترول سیلاب‌های موسمی، ایجاد سرسبزی و جلوگیری از تخریبات سیلاب‌ها در قریه کفش انداز با حضور ملا گلاب الدین ذبیح الله رئیس زراعت و شماری از مسوولان محلی آن ولایت افتتاح شد.
این پروژه قرار است به طول ۳۰ متر ارتفاع ۶ متر و به هزینه  دونیم میلیون و ۳۶۰هزار افغانی از بودجه وزارت زراعت ساخته شود.
اعمار این چکدم در پهلوی ایجاد اشتغالزایی برای صدها نفر و تقویت سیستم آبی ساحه ۱۴۰ هکتار زمین زراعتی را  آبیاری می‌کند.
تطبیق پروژه نامبرده می‌تواند نقش اساسی در جلوگیری از سیلاب‌ها، تقویت آب‌های زیر زمینی، جلوگیری از فرسایش خاک و مدیریت مواد رسوبی در آن ساحه داشته ‌باشد.
در محفل افتتاح این پروژه باشندگان محل ضمن خرسندی از آغاز اعمار این چکدم از مسولان حکومتی تقاضاء نمودند تا در قسمت تطبیق پروژه‌های بنیادی مانند پروژه‌های آبیاری  دهقانان را بیشتر یاری رسانند.
در افتتاح پروژه ملاگلاب الدین ذبیح‌ الله ریس زراعت، محمدعلی وکیلی معاون ولسوالی شیبر، مولوی شفی الله بدری قومندان امینه شیبر، نقیب‌الله‌محمود مدیر استخبارات شیبر و کارمندان حکومتی حضور داشتند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها