ریس زراعت ولایت تخار با مسول سازمان خوراک و زراعت در زون شمال شرق  دیدار کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۳ - ۱۳:۵۰
ریس زراعت ولایت تخار با مسول سازمان خوراک و زراعت در زون شمال شرق  دیدار کرد

۳ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی رحیم الله احدی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در دفتر کارش با مسوول دفتر سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد در زون شمال شرق کشور دیدار کرد.
در این دیدار  دوطرف  روی موضوعات کاری از جمله تطبیق پروژه‌های که به حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در سال  ۲۰۲۳ توسط دفتر کمیته ناروی و موسسه SUO  در ولایت تخارتطبیق گردیده است صحبت نمودند.
درین دیدار محمد یعقوب بیک آمر منابع طبیعی و نصیر احمد نوری آمر امور زراعتی ولایت تخار نیز  حضور داشتند.
 مولوی رحیم الله احدی ریس زراعت، آبیاری و مالداری  ضمن قدردانی از همکاری دفتر متذکره  درعرصه توزیع تخم های اصلاح شده بذری و کود کیمیاوی، توزیع تخم سبزیجات، توزیع پول درمقابل کار دربخش ترمیم و پاکاری کانال‌ها، توزیع مرغ های تخمی، توزیع تغذیه حیوانی، مجادله با آفت ملخ در ولسوالی‌های خواجه غار، دشت قلعه وچاه آب و در بخش تحقیقات تاکید نمود که کمک‌های صورت گرفته کافی نیست و نیاز است که توجه بیشتر صورت گیرد.
رئیس زراعت تخار همچنان درمورد پلان  سال ۲۰۲۴ میلادی  صحبت کرد  که دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در ولایت تخار وعده همکاری بیشتر را نمود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۲:۵۸
Background image

در ننگرهار تخم‌های اصلاح‌شده سویابین و کودهای کیمیاوی برای ۳۲۰ دهقان توزیع شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه جهانی آموزش و تغذیه، برای ۳۲۰ تن از دهقانان ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات و میوه‌جات به ده‌ها تن از دهقانان ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با تمویل سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

جلسه هماهنگی زراعت و انکشاف دهات در دایکندی برگزار شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و با حضور نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات مربوطه. . .

بازگشت به خبرها