کمپاین محو کنه‌های بیماری تب خون دهنده (کانگو) در ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر انجام شد 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۹ - ۱۲:۵۲
کمپاین محو کنه‌های بیماری تب خون دهنده (کانگو) در ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر انجام شد  ۹ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از خاتمه یافتن تطبیق کمپاین محو کنه‌های بیماری تب خون دهنده (کانگو) در ولسوالی آبشار آن ولایت خبر می‌دهد. در جریان این کمپاین علاوه بر دواپاشی طویله‌ها در قریه جات مختلف این ولسوالی برای مالداران در مورد چگونگی مراعات نمودن حفظ الصحه مالداری جهت جلوگیری از شیوع این بیماری نیز رهنمایی‌های لازم ارائه گردید. بیماری کانگو ساری بوده و توسط کنه‌ها از حیوان به انسان انتق

۹ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از خاتمه یافتن تطبیق کمپاین محو کنه‌های بیماری تب خون دهنده (کانگو) در ولسوالی آبشار آن ولایت خبر می‌دهد.
در جریان این کمپاین علاوه بر دواپاشی طویله‌ها در قریه جات مختلف این ولسوالی برای مالداران در مورد چگونگی مراعات نمودن حفظ الصحه مالداری جهت جلوگیری از شیوع این بیماری نیز رهنمایی‌های لازم ارائه گردید.
بیماری کانگو ساری بوده و توسط کنه‌ها از حیوان به انسان انتقال می‌یابد و در صورت کم‌توجهی باعث مرگ انسان میشود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۵:۴۹
Background image

کشت بذر گندم در قطعات نمایشی ولسوالی دهدادی بلخ

۱۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
روند عملی کشت بذر گندم در پنج قطعه نمایشی در قریه‌جات شیرآباد، بابه‌کهنه و پشت‌باغ ولسوالی دهدادی ولایت بلخ  با همکاری تیم تخنیکی دفتر WHH و مدیریت ترویج باغداری این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۵:۴۷
Background image

آموزش دهاقین سبزی‌کار در ولسوالی کشنده بلخ

۱۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
برنامه آموزشی برای شماری از دهاقین سبزی‌کار قریجات شرق و غرب دریای ولسوالی کشنده (مرکز آق‌کپرک) برگزار شد که در آن موضوعات مرتبط با کاشت، داشت و برداشت سبزیجات مورد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع پیاز زعفران و تجهیزات زراعتی در ولسوالی شولگره بلخ

۱۰ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
روند توزیع پیاز زعفران و تجهیزات مربوطه در ولسوالی شولگره بلخ به‌منظور ترویج کشت زعفران و حمایت از دهقانان واجد شرایط عملی گردید. این برنامه با هماهنگی مدیریت خدمات. . .

بازگشت به خبرها