جلسه به‌منظور حل مشکلات صادرکننده‌گان میوه خشک، تازه و سبزیجات دایر گردید

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۹ - ۹:۵۸
جلسه به‌منظور حل مشکلات صادرکننده‌گان میوه خشک، تازه و سبزیجات دایر گردید

جلسه به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور حل مشکلات و چالش‌های فرا راه صادر کننده‌گان میوه خشک، تازه و سبزیجات در وزارت زراعت دایر گردید.
در این جلسه روی موضوعات فوموگیشن و تقاضای کشورهای خارج، تقاضای تاجران صادرکننده میوه خشک، تازه و سبزیجات، مشکلات صادر کننده‌گان، قرنطین و اسناد ضروری خارج از کشور و فوموگیت نمودن امتعه‌های نباتی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری در این باره گفت:" هدف ما ایجاد سهولت برای تاجران و صادرکننده‌گان است، نظر به حکم امیرالمومنین حفظه الله  هرکشوری که تقاضای فوموگیشن را دارد فوموگیت نمودن محصولات برای تاجران اجباری است و کشورهای که این تقاضا را ندارند اختیاری می باشد".
مولوی صدراعظم عثمانی افزوده است " ما محصولات با کیفیت بدون امراض از سایر کشورها می‌خواهیم وارد کنیم و محصولات ما نیز باید عاری از امراض باشد تا انتقال امراض صورت نگیرد".
محمد یونس مومند رییس اطاق تجارت و سرمایه گذاری افغانستان گفت:" ما همه بخاطری کار می‌کنیم که در تجارت به خصوص صادرات محصولات سهولت بیاوریم، کشورهای که تقاضای شان فوموگیشن محصولات زراعتی است الزامی برای صادرکننده‌گان می‌باشد، این نیاز است تا به استندرد‌های بین‌المللی خود را آماده بسازیم".
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تلاش می‌نماید تا در همکاری با سکتور خصوصی زمین صادرات محصولات زراعتی و مالداری با کیفیت و با استندرد‌های بین‌المللی را فراهم ساخته و همچنان از وارد ساختن محصولات بی کیفیت زراعتی و مالداری جلوگیری نماید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

در ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک برای ایجاد باغ‌های شفتالو و گیلاس، نهال‌ها به باغداران توزیع شد

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، با همکاری مؤسسه افغان صلح‌ساز، در ولسوالی جغتو و در چندین روستا، به منظور ایجاد باغ‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۰:۱۳
Background image

ریاست زراعت ولایت ننگرهار: حدود ۳۷ هزار جریب زمین به کشت بوته‌های تیلی اختصاص یافته است

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست عمومی اداره امور با رییس زراعت ولایت ننگرهار مولوی عبدالستار محمد، در ولایت ننگرهار دیدار. . .

بازگشت به خبرها