گزارش ارزیابی هییت وزارت زراعت از کانال ننگرهار اراییه شد 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۶ - ۱۰:۴۱
گزارش ارزیابی هییت وزارت زراعت از کانال ننگرهار اراییه شد 

۶ قوس ۱۴۰۲ ه‍.ش
گزارش ارزیابی هییت اعزام شده به  ریاست شرکت کانال ننگرهار از  سوی ه‍ییت متذکره به مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری اراییه شد.
طبق هدایت مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت آبیاری و مالداری چندی قبل ه‍یئتی از وزارت زراعت متشکل از  انجینر شفیع الله مومند مشاور مقام وزارت زراعت، حامد شفیق آمر برنامه سوم ریاست مالی و حسابی و محمد هارون زدران آمر سوانح و ارزیابی اجراات کارکنان  ریاست منابع بشری این وزارت به ولایت ننگرهار سفر کرده و کارکردهای ریاست شرکت کانال ننگرهار را در بخش‌های مختلف بررسی و ارزیابی نموده و گزارش اجراات‌شان را در حضور وزیر زراعت اراییه کردند.
ه‍یئت متذکره کارکردها، دستاوردها مشکلات و را حل های کانال ننگرهار را بیان کرده و پیشرفت‌های که در دو سال اخیر در ساحه کانال رخ داده را جشم‌گیر و امیدوار کننده دانستن.
همچنان ه‍ییت وزارت زراعت عامل  پیشرفت‌ها در کانال ننگرهار را تلاش‌های رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، علاقه مندی دهاقین و سرمایه‌گذاران به سکتور زراعت عنوان کردند.  
 در همین حال مولوی عطاءالله عمری تاکید بر برآورده سازی وسایل مورد نیاز کانال ننگرهار کرده افزود « وسایل مورد نیاز فابریکه زیتون و ماشین آلات برای کشت نمودند دهقانان باید از کشورهای دیگر خریداری شود و در تمام ولایت بطور نمونه‌ای برای دهقانان داده شود تا دهاقین از ماشین استفاده نموده از حالت سنتی به حالت مدرن کشت نمایند.
 وزیر زراعت همچنان تاکید بر بلند بردن میزان تولیدات زراعتی و باغداری  کانال ننگرهار کرده افزود « نیاز است که سطح تولیدات زیتون در  ولایت ننگرهار بالا برود چون کانال ننگرهار به شرکت بدل شده پس باید تولیدات آن افزایش یابد و کارکردش به منظور توسعه و موثریت بیشتر، تجارتی شود».

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

در ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک برای ایجاد باغ‌های شفتالو و گیلاس، نهال‌ها به باغداران توزیع شد

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، با همکاری مؤسسه افغان صلح‌ساز، در ولسوالی جغتو و در چندین روستا، به منظور ایجاد باغ‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۰:۱۳
Background image

ریاست زراعت ولایت ننگرهار: حدود ۳۷ هزار جریب زمین به کشت بوته‌های تیلی اختصاص یافته است

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست عمومی اداره امور با رییس زراعت ولایت ننگرهار مولوی عبدالستار محمد، در ولایت ننگرهار دیدار. . .

بازگشت به خبرها