سفر معین زراعت و مالداری به ولایت بلخ 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۱ - ۱۰:۱
سفر معین زراعت و مالداری به ولایت بلخ 

۲۱ عقرب ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  به منظور بررسی وضعیت زراعت و مالداری در راس یک هیئت به ولایت بلخ سفر کرد.
 این سفر به هدف دیدار به دهقانان، مالدارن و سرمایه گذاران و متشبثین سکتور زراعت و مالداری و استماع مشکلات پیشنهادات و نظریات آنها وهمچنان بازدید از تاسیسات زراعتی و مالداری  ولایت بلخ انجام شده است.  
معین زراعت و مالداری در جریان سفر به بلخ با مسوولان اتحادیه مرغداری و سرمایه گذارانی که در بخش مرغداری سرمایه گذاری کردند دیدار کرده و پیرامون چگونگی رشد و انکشاف سکتور مرغداری، خودکفایی  در بخش استاک مادری و سایر بخش‌های مرغداری صحبت کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار به سرمایه گذاران اطمینان داد که سرمایه گذاری که در ولایت بلخ انجام داده اند مصوون می باشد و با خاطر جمع به کار خود ادامه دهند.
در جریان این سفر مفتی ذاکرالله ذاکر رئیس عمومی مالداری و صحت حیوانی، مولوی صدیق الله رئیس تصدیق دهی تخم‌های بذری وزارت زراعت مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت را همراهی می کردند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

در ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک برای ایجاد باغ‌های شفتالو و گیلاس، نهال‌ها به باغداران توزیع شد

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، با همکاری مؤسسه افغان صلح‌ساز، در ولسوالی جغتو و در چندین روستا، به منظور ایجاد باغ‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۰:۱۳
Background image

ریاست زراعت ولایت ننگرهار: حدود ۳۷ هزار جریب زمین به کشت بوته‌های تیلی اختصاص یافته است

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست عمومی اداره امور با رییس زراعت ولایت ننگرهار مولوی عبدالستار محمد، در ولایت ننگرهار دیدار. . .

بازگشت به خبرها