جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت کاپیسا تدویر گردید

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۷/۱۸ - ۱۴:۳۹
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت کاپیسا تدویر گردید

۱۸ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
این جلسه به هدف ایجاد هماهنگی با ریاست‌های سکتوری و موسسات همکار در سکتور زراعت و انکشاف دهات بخاطر بهبود هرچه بهتر تطبیق پروژه‌ها دایر گردید.
 جلسه ماهوار سکتوری زراعت و انکشاف دهات با اشتراک نماینده گان ریاست‌های شامل سکتور و موسسات همکار تحت رهبری مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا در مقر ریاست زراعت برگزار گردید.
در آغاز این مجلس رئیس زراعت کاپیسا پیرامون اهداف برگزاری جلسات و تطبیق پروژه‌های موسسات همکار در هماهنگی کامل صحبت نموده و تاکید موسسات با در نظر گرفتن شرعیت و طرزالعمل‌های منظور شده توسط ریاست الوزرا، وزارت اقتصاد و وزارت زراعت کار‌های خویش را به پیش ببرند.
بعد عارف ولی زاده مدیر عمومی  پلان ریاست زراعت از ریاست های شامل سکتور و موسسات همکار خواست تا گزارش فعالیت‌های انجام شده خویش را شریک سازند. ایشان هریک به نوبه خویش گزارشات خویش را پیشکش نموده و در قسمت پروژه‌های نیمه کاره و تحت کار موسسات همکار بحث نیز صورت گرفت و در مواردی تصمیم اتخاذ گردید.
در ادامه آقای ولی زاده گزارش فعالیت‌ها و دستاورد‌های ریاست زراعت طی یک ماه گذشته را به اعضای مجلس ارائه نمود. 
بالنوبه ریاست‌های ذیدخل سکتور و موسسات همکار نیز گزارش از فعالیت‌ها و دست آورد‌های خویش طی ماه گذشته را ارائه  داشتند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۷:۲۲
Background image

سفر معین‌آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت به ایران

۱۱ جدی ۱۴۰۴ ه‍.ش

مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در رأس یک هیأت رسمی به دعوت جمهوری اسلامی ایران، به‌منظور اشتراک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۲
Background image

تلاش‌های  ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت در راستای میکانیزه سازی زراعت 

۱۱ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در طی چهار سال اخیر در بخش تقویت، احیا و توسعه خدمات ماشینی زراعتی در سطح کشور تلاش‌های زیادی را انجام داده است که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۰
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای صدها دهقان در ولسوالی چهاردره کندز

۱۱جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد و با همکاری تخنیکی مؤسسه انکشاف و بازسازی دهات. . .

بازگشت به خبرها