دیدار معین مالی و اداری با مسوولان و متنفذین محلی ولسوالی‌های کوت و اچین ننگرهار

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۵/۲۵ - ۱۰:۱۴
دیدار معین مالی و اداری با مسوولان و متنفذین محلی ولسوالی‌های کوت و اچین ننگرهار

مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت ننگرهار در حالیکه ملا محمد نعیم آخند والی ننگرهار وی را همراهی می کرد به ولسوالی‌های کوت و اچین ولایت ننگرهار سفر کرده و با مسوولان و متنفذین محلی ولسوالی‌های متذکره دیدار کرد.
معین مالی و اداری وزارت زراعت در جریان دیدار با مسوولان و بزرگان محلی ولسوالی‌های کوت و اچین   هدف سفرش را بررسی وضعیت زراعت و مالداری، استماع مشکلات دهقانان و مالدارن و تطبیق فرامین رهبری امارت اسلامی افغانستان پیرامون جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی عنوان کرده و از آنها خواست تا جلو غصب زمین‌های امارتی را بگیرند و همین گونه زمین‌های که از سوی غاصبین غصب شده را استرداد نمایند.
همچنان معین مالی و اداری از یک سربند آب در ولسوالی کوت ننگرهار که به کمک مردم چاپان به هزینه نزدیک به یک میلیون دالر ساخته شده و با بهره برداری آن بیش از ۶۵۰  هکتار زمین آبیاری می‌شود نیز بازدید کرد.
در جریان این سفر معین مالی و اداری وزارت زراعت را ملا محمد نعیم آخند والی ولایت ننگرهار، مولوی غلام الرحمن کظیم رییس کانال ننگرهار، مولوی عبدالستار محمد رییس زراعت ننگرهار، مولوی مصباح الدین مستعین رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگو وزارت زراعت، امین الله زواکمل مشاور تخنیکی معین مالی و اداری، شماری از رئسای ادارات محلی ننگرهار و لسوالان ولسوالی‌های مختلف ننگرهار همراهی می‌کردند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۲
Background image

ارائه آموزش‌های عملی برای محصلان پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر و پوهنتون این ولایت، محصلان صنف دوم پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر جهت فراگیری آموزش‌های عملی به ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۱:۸
Background image

سروی و شناسایی دهقانان سبزی‌کار در ولسوالی خاکجبار انجام شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت کابل در  ولسوالی خاکجبار با همکاری کارمندان مؤسسه استارز، روند سروی و شناسایی دهقانان و باغداران را به هدف حمایت از سکتور زراعت در این ولسوالی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها