توزیع وسایل پروسس محصولات حیوانی در‌ ولسوالی شکر دره ولایت کابل 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۵/۲۵ - ۱۰:۱۱
توزیع وسایل پروسس محصولات حیوانی در‌ ولسوالی شکر دره ولایت کابل 

کمیته هالند برای افغانستان  در هماهنگی با ریاست زراعت کابل برای ۸۲ نفر مالدار در ولسوالی شکردره  وسایل پروسس محصولات مالداری را توزیع نمود.
این وسایل که شامل شیر زنه، دستگاه خشک کننده قروت و دستگاه ساخت پنیر میباشد با حضور داشت مقام ولسوالی و مدیریت خدمات زراعتی آن ولسوالی توزیع گردیده است .
و همچنان در ساحه قلعه مراد بیک این ولسوالی یک باب مرکز جمع آوری شیر نیز افتتاح گردیده که وسایل آن توسط کمیته هالند کمک گردیده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۶:۱
Background image

ورود ۴۰ متریک تُن تخم‌های بذری مساعدتی اوزبیکستان به افغانستان

۲۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه همکاری‌های زراعتی میان افغانستان و کشورهای همسایه، جمهوری اوزبیکستان ۴۰ متریک تُن تخم‌های بذری را به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان مساعدت کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۴:۹
Background image

توزیع وسایل باغچه خانگی برای دهاقین در دایکندی

۲۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه، وسایل باغچه خانگی را برای شماری از دهاقین این ولایت توزیع کرد.
این وسایل شامل آب‌پاش، بیل، کج‌بیل،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۴:۸
Background image

هیئت وزارت زراعت برای افتتاح مرکز واحد تثبیت حق مالکیت به پکتیا سفر کرد

۲۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت حق مالکیت در سطح زون‌ها، به ولایت پکتیا سفر کرد.
در پی این سفر، نشستی در مقام ولایت. . .

بازگشت به خبرها