۲۲۶ پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در لوگر به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۶/۲۵ - ۱۵:۱۸
۲۲۶ پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در لوگر به بهره‌برداری سپرده شد

۲۵  سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گوید که کار ۲۲۶ پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت تکمیل شده و حالا این پروژه‌ها به بهره‌برداری سپرده شده‌اند. این پروژه‌ها، که هزینه‌ی جمعی‌شان، ۱۲۲ میلیون افغانی است، با حضور مسوولان محلی ولایت لوگر به بهره‌برداری سپرده شد.
عبدالله تسل، رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گوید که از میان این پروژه‌ها، ۹۱ پروژه ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز، ۷۹ پروژه ساخت ذخیره‌خانه‌های کچالو، ۲۸ پروژه ساخت کشمش‌خانه و ۲۸ پروژه‌ی دیگر، توزیع ماشین‌های خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی برای دهقانان و باغداران است که در مرکز و ولسوالی‌های لوگر تطبیق شده است.
تطبیق این پروژه‌ها که به تهیه‌ی زیربنا به دهقانان منجر شده است، باعث خوش‌حالی دهقانان گردیده است. دهقانان و باغداران می‌گویند، تأسیساتی که پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی برای‌شان بنا کرده است، می‌تواند در مکانیزه‌سازی زراعت، رول ارزشمند داشته باشد و باعث رشد اقتصادی دهقانان و باغداران این ولایت شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۱
Background image

در ولسوالی شولگره ولایت بلخ، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی میان ده‌ها دهقان توزیع شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به گفته ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در سطح ولسوالی شولگره و به همکاری موسسه «اکتیِد»، تخم‌های اصلاح شده غنم و سرِی کیمیاوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۲۵۰۰ دهقان در ولایت لوگر آغاز شد

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی و ترویج زراعت معیاری در ولایت لوگر، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۲۵۰۰ تن از دهاقین. . .

بازگشت به خبرها