۱۳ مزرعه‌ی نمایشی زعفران در بادغیس ساخته می‌شود

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۶/۱۸ - ۹:۲۰
۱۳ مزرعه‌ی نمایشی زعفران در بادغیس ساخته می‌شود
 
۱۸ سنبله ۱۳۹۹
در ادامه‌ی تلاش‌های وزارت زراعت برای رشد تولید و بهبود کیفیت زعفران کشور، ۱۳ مزرعه‌ی نمایشی زعفران در بادغیس ساخته می‌شود.
عبدالتواب تایب، رییس زراعت بادغیس می‌گوید که برای ساخت این مزارع نمایشی، پیاز زعفران به زعفران‌کاران زیر پوشش برنامه توزیع شده است.
به قول رییس زراعت بادغیس، پنج تن پیاز زعفران از سوی ریاست زراعت این ولایت، برای ۱۳ نفر زعفران‌کار به هدف ساخت ۱۳ مزرعه‌ی نمایشی توزیع شده است. از میان این مزرعه‌های نمایشی، پنج مزرعه به صورت استندرد نمایشی و هشت مزرعه دیگر تنها به صورت نمایشی ساخته می‌شود.
این مزارع نمایشی هر کدام در ساحه یک هزار متر مربع در ولسوالی‌های قادس، مقُر و آب‌کمری؛ و نیز قلعه نو مرکز ولایت، ایجاد می‌شود.
هدف از ایجاد این مزرعه‌های نمایشی، ترویج کشت و پرورش زعفران در میان دهقانان است.
به زعفران‌کاران مستفیدشونده از مزرعه‌ی استندرد نمایشی ۵۰۰ کیلو پیاز زعفران و به مستفیدشونده‌گان هشت مزرعه‌ی دیگر ۳۱۲.۵ کیلو پیاز زعفران و نیز به هر کدام، یک بسته‌ی کاشت، برداشت و پروسس زعفران توزیع می‌شود.
با ایجاد این مزرعه‌های نمایشی، زمینه آموزش عملی برای ۲۶۰ زعفران‌کار در مزرعه‌های نمایشی فراهم می‌شود که در نهایت به ترویج کشت بهتر زعفران می‌انجامد.
زمینه‌ی رشد و نموی زعفران در شرایط آب‌و‌هوایی و خاک ولایت بادغیس مساعد است و از این رو از سال‌های ۱۳۹۴ بدین‌سو برنامه‌های توسعه‌ای متعدد از جانب وزارت زراعت در این ولایت روی دست گرفته شده است.
افغانستان بهترین زعفران جهان را تولید می‌کند و در دو سال اخیر، به دومین صادرکننده‌ی زعفران تبدیل شده است. برنامه‌های وزارت زراعت، شامل پشتی‌بانی‌های فنی و آموزشی از زعفران‌کاران به خاطر رشد تولید و کیفیت زعفران، هم‌چنان ادامه دارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها