گزارش‌دهی موسسه برک به معین مسلکی وزارت زراعت

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۳ - ۱۸:۳
د برک مؤسسې چارواکو دکرنې مسلکي مرستيال ته ددې مؤسسې راپور وړاندې کړل

۱۳ اسد ۱۴۰۱ ه‍.ش
مسوولان موسسه برک در افغانستان در مورد فعالیت‌های خویش به مولوی صدراعظم معین مسکلی وزارت زراعت گزارش ارائه نموده و از فعالیت‌های آینده شان سخن گفتند.
سیف الله سیفی رئیس عملیاتی موسسه پاملرنه در مورد فعالیت‌های گذشته این موسسه معلومات اراییه و گفت که این فعالیت‌ها را در آینده ادامه می‌دهیم".
در پنج بخش کار می‌کنیم؛ زراعت، معارف، اشتغالزایی، و آفت‌های طبیعی، حال آمده ایم که برای فعالیت‌های آینده از شما اجازه بگیریم و فعالیت خود را شروع کنیم".
در اخیر آقای صدراعظم به ایشان اطمینان داد که وزارت زراعت در همه ساحات فعالیت این اداره همکاری می‌کنند و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.
حمایت کننده‌ مالی این موسسه برنامه عمران ملل متحد(UNDP) می‌باشد و چندین سال میشود که در ولایت‌های مختلف کشور کار می‌کنند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۳:۴۳
Background image

دیدار رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت با اعضای اتحادیه‌های زراعتی و مالداری هرات

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی رئیس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفری به ولایت هرات با حضور مولوی عبدالحی شاکر رئیس زراعت این ولایت، با اعضای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۲:۵۶
Background image

سفر رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت به ولایت هرات

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی رئیس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه هیأتی از کارمندان این ریاست به ولایت هرات سفر کرد.
در جریان این سفر، وی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع بز شیرده به افراد بهبود یافته از اعتیاد در ولایت غزنی

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری موسسه «اکشن اید» و حمایت مالی این موسسه، برنامه توزیع بز شیرده را برای خانواده‌هایی اجرا کرد که اعضای آن‌ها پیش از. . .

بازگشت به خبرها