کمپاین مجادله عليه آفت ملخ در ولسوالی دولت یار ولایت غور تکمیل شد 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۱ - ۸:۴۵
کمپاین مجادله عليه آفت ملخ در ولسوالی دولت یار ولایت غور تکمیل شد 

کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور کمپاین مجادله علیه ملخ را جهت جلوگیری آفت ملخ در ولسوالی دولت یار آغاز و در طی مدت دو ماه به همکاری جوامع محلی و دهاقین آن ولسوالی آن را به گونه کامل تکمیل کردند.
به گفته کارمندان ریاست زراعت ولایت غور در جریان این کمپاین  به مقدار ۸۹۰ لیتر دلتامترین و دایفلوبنزوران به مصرف رسیده و همچنان به  ساحه ۲۳۸۰ هکتار اراضی للمی و آبی تحت پوشش ادویه پاشی و مجادله قرار گرفته است که در این پروگرام تمام امکانات، ادویه جات و وسایل  مجادلوی از طرف این اداره تهیه و به دسترس دهاقین قرار گرفته که خوشبختانه از خسارات اقتصادی  وضرر آفت متذکره به کشت و مزارع دهقان جلوگیری صورت  گرفته است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۱:۲۳
Background image

سفر معین مالی و اداری وزارت زراعت به منظور تثبیت مسیر خط آهن در ولایات جنوب و شمال‌غرب کشور

۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، طبق هدایت ریاست‌الوزرا امارت اسلامی افغانستان، در ترکیب یک هیأت رسمی به هدف تثبیت مسیر خط. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۰:۲۸
Background image

سفر رئیس عمومی جمع‌آوری عشر و زکات وزارت زراعت به ولایت تخار

۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نداء محمد عابد، رئیس عمومی جمع‌آوری عواید عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت رسمی به منظور بررسی وضعیت جمع‌آوری عشر و زکات و تقویت هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۰:۲۴
Background image

سفر رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت به ولایت بدخشان

۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی ندا محمد عابد، رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، طی سفر رسمی به ولایت بدخشان با مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

BACK TO NEWS