کار ساخت ۳۱ شبکه‌ی آبیاری ۶۲ درصد پیش رفته است

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۶/۲۳ - ۹:۵۵
کار ساخت ۳۱ شبکه‌ی آبیاری ۶۲ درصد پیش رفته است


برنامه‌ی دوم حمایت از اولویت ملی SNaPP2 وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کار ساخت بیش از ۳۱ شبکه‌ی آبیاری را شش ماه اخیر آغاز کرده است که بیش از ۶۲ درصد، روند ساخت این شبکه‌ها، تکمیل شده است.

در عین حال ۸۵۴ مزرعه‌ی نمایشی علف، حبوبات و غله‌جات و نیز سه باغچه‌ی خانه‌گی برای خانم‌ها ساخته است.
هم‌چنان وزارت زراعت از طریق این برنامه‌ی خود، به هدف حمایت از دهقانان و مالداران، ۲۵۰ ماشین خردکننده‌ی علف برای مالداران، بسته‌های جمع‌آوری «بزمو» یا کشمیره برای ۴۵۰ مالدار، تخم سبزی‌جات برای ۱۲۰ دهقان، ۲۵ تن تخم اصلاح‌شده و کود کیمیایی و ۱۶۰ بسته‌ی شیردوشی برای خانم‌های مالدار توزیع کرده است.
در همین حال توسط این برنامه، زمینه‌ی آموزش برای
۸۶ گروپ تولیدی، ۵۴ گروپ آموزش دهقانان در مزرعه «FFS» شامل زنان و مردان و نیز زمینه‌ی آموزش‌دهی به یک هزار و ۶۵۴ زن و مرد دهقان را فراهم کرده است هم‌چنان در این بخش، این برنامه زمینه‌های اتصال دهقانان با مراکز آموزشی دهاقین یا «FLRC» را نیز مساعد ساخته است.
علاوه بر این، هم‌آهنگی مشترک در بخش بازاریابی برای نهال‌های قوریه‌جات، ورکشاپ‌های مشارکتی میان دهقانان و تاجران برای انکشاف بازاریابی،
۱۴ روز آموزش دهقان در مزرعه را جهت رشد و ترویج زراعت برای دهقانان راه‌اندازی کرده است.
باید گفت که قرضه‌های کوچک زراعتی و مالداری نیز برای سه هزار و
۴۸۲ مالدار و دهقان، به هدف بهبود زراعت و مالداری مهیا شده است.
هم‌چنان گفتنی است که شبکه‌های آبیاری یاد شده و برنامه‌های حمایتی و آموزشی برای دهقانان، در ولایت‌های کابل، پروان، لوگر، هرات، بلخ، ننگرهار و بغلان ساخته شده است که مفاد چشم‌گیری برای دهقانان و مالداران دارد.
برنامه‌ی دوم حمایت از اولویت ملی ، به منظور بهبود مصونیت غذایی، افزایش عواید، اشتغال‌زایي و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های فقیر روستایی بوده که توسط صندوق بین‌المللی برای انکشاف زراعت IFAD تمویل می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۰:۱
Background image

به ۱ هزار ۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت  در لوگر روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی آغاز شد

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس لطف و توجه ویژهٔ عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌ها به ۱۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت در ولایت لوگر آغاز شد.
این کمک‌ها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۰:۱
Background image

نشست هماهنگی کمپاین ملی نهال‌شانی در بدخشان برگزار شد

۳۰ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست کمیته کمپاین ملی نهال‌شانی با حضور مسئولان محلی در بدخشان به‌منظور هماهنگی بهتر برگزاری روز کمپاین ملی نهال‌شانی بهار ۱۴۰۵ برگزار گردید.
در این نشست، اعضای کمیته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۳:۵۱
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت فراه

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه کمپاین بهاری نهال‌شانی را آغاز کرد. بر اساس این برنامه، در جریان سال ۱۴۰۵ هـ.ش، ۳۸ هزار و ۶۵۰ اصله نهال میوه‌دار، غیرمیوه‌دار و. . .

بازگشت به خبرها