پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در سرپل به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۲ - ۱۷:۹
پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در سرپل به بهره‌برداری سپرده شد


۲۲ میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، از به بهره‌برداری سپرده شدن پروژه‌های مربوط به برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت خبر داده است.
محمدسلیم رنجبر رییس زراعت ولایت سرپل، در مراسم بهره‌برداری از این پروژه‌ها گفت که حدود چهار ماه پیش، وزارت زراعت،‌ آبیاری و مالداری از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی، تطبیق ۵۲۰ پروژه زراعتی را در این ولایت آغاز کرد و حالا کار این پروژه‌ها به پایان رسیده است.
پروژه‌های مربوط به مدیریت محصولات زراعتی شامل ساخت ذخیره‌گاه‌های کچالو و پیاز به دهقانان، اعمار کشمش‌خانه و  سردخانه‌های صفر انرژی میوه‌جات به باغداران و توزیع دستگاه‌های خشک‌کننده سبزیجات و میوه‌جات تازه بیش‌تر به بانوان باغدار می‌شود. ۹۰ درصد هزینه این پروژه‌ها توسط وزارت زراعت و ۱۰ درصد دیگر آن توسط مستفیدشونده‌گان پرداخته شده است.
در همین‌ حال، سیدرضا عالم‌زاده وکیل شورای ولایتی سرپل، از تلاش‌های ریاست زراعت و آبیاری ولایت سرپل و اعضای تیم پروژه ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت به خاطر تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی قدردانی کرده می‌گوید که اجرای این پروژه‌ها موثرترین راه برای کنترل بازار است.
صلاح‌الدین چریک معاون والی سرپل نیز، با ابراز خرسندی از اجرای این پروژه‌های جدید زراعتی، از دهقانان خواست تا از این پروژه‌ها استفاده‌ی درست و اعظمی کنند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۱۱:۴۵
Background image

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان از چند ولسوالی این ولایت دیدار کرد

۲۲ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان مولوی امان‌الله حسن همراه با انجنیر روح‌الله حسینی، مدیر انکشاف میوه‌جات این ریاست، در جریان سفرهای کاری خویش از ولسوالی‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۱۱:۴۳
Background image

پروژه توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی در ولسوالی آبشار پنجشیر معرفی شد

۲۲ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
پروژه توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای دهاقین قریه‌جات آستانه کلان و قول اندور ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر معرفی گردید.
این برنامه از سوی کارمندان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۱۱:۱۶
Background image

برنامه آموزشی تغییرات اقلیمی برای دهقانان و قریه‌داران در جوزجان برگزار شد

۲۲ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری تیم تخنیکی ریاست سازگاری سکتور زراعت با تأثیرات اقلیم، برنامه آموزشی آگاهی‌دهی پیرامون تغییرات اقلیمی را برای ۳۰. . .

بازگشت به خبرها