پروسس زیره سبز در بادغیس معیاری می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۹/۲۵ - ۱۳:۵۰
 پروسس زیره سبز در بادغیس معیاری می‌شود


۲۵ قوس ۱۳۹۸
روند پروسس کرابیه یا زیره سبز، به منظور حمایت از تولیدکنندگان، پروسس‌کنندگان و فروشندگان این نبات با ارزش، در ولایت بادغیس معیاری می‌شود.
عبدالتواب تائب رییس اداره زراعت ولایت بادغیس، می‌گوید که معیاری‌سازی روند پروسس، بسته‌بندی و بازاریابی کرابیه در سال آینده از اولویت‌های این اداره خواهد بود.
او هم‌چنین گفت که برای معیاری‌سازی روند پروسس این نبات، نیاز به ایجاد انجمن کرابیه فروشان است. به گفته‌ی او، پس از ایجاد انجمن، وسایل لازم برای پروسس معیاری کرابیه یا زیره سبز به‌دسترس اعضای انجمن قرار گیرد.
زیره سبز از جمله نباتات طبی و یکی از اقلام صادراتی کشور است. سالانه ساحات زیادی از اراضی للمی در بادغیس تحت کشت زیره سبز قرار می‌گیرد و حدود سه‌هزار متریک تُن محصول برداشته می‌شود.
با معیاری شدن روند پروسس این نباتات در بادغیس، ارزش آن سالانه نزدیک به صد میلیون افغانی خواهد رسید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۱۱:۳۳
Background image

تأکید معین زراعت و مالداری بر افزایش سرمایه‌گذاری در سکتور مرغ‌داری

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، هم‌زمان با مسدود شدن گذرگاه‌های مرزی پاکستان، از اتحادیه مرغ‌داران خواست تا در سکتور مرغ‌داری سرمایه‌گذاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۹ - ۹:۳۷
Background image

آماده‌سازی پنج جریب زمین برای احداث قوریه‌جات نهال در بغلان


۲۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان پنج جریب زمین را در ساحه باغ اختر بغلان صنعتی برای احداث قوریه‌جات نهال‌های مثمر، غیرمثمر و بوته‌های زینتی آماده کرده است.
این کار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۶:۱۱
Background image

افتتاح کانال آب زراعتی در ولسوالی خاش بدخشان


۲۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کانال آبیاری زراعتی قریه ده‌پاره ولسوالی خاش بدخشان با حضور مسئولان محلی، نمایندگان ریاست زراعت و تیم تخنیکی موسسه افغان اید افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
این. . .

بازگشت به خبرها