وترنران پنج ولایت در بلخ آموزش دیدند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۴/۳۱ - ۱۶:۵۱
وترنران پنج ولایت در بلخ آموزش دیدند
۳۱ سرطان ۱۳۹۹
۲۰ داکتر حیوانی از یک برنامه آموزشی «تشخیص کلینیکی امراض و تلقیح» فارغ شدند.
این وترنران در یک برنامه آموزشی «تشخیص کلینیکی امراض و تلقیح» که به کمک اداره‌ی انکشافی ایالات متحده امریکا از طریق برنامه‌ی زنجیره‌ی ارزشی مالداری افغانستان در ولایت بلخ راه‌اندازی شده بود، آموزش دیدند.
وترنران یادشده که هر کدام دارای یک کلینیک حیوانی در ولایت‌های بلخ، سمنگان، جوزجان، کندز و بدخشان می‌باشند، درباره القاح مصنوعی و تشخیص کلینیکی بیماری‌های حیوانی مهارت‌های تازه را یاد گرفته‌اند. معاینات فزیکی و کلینیکی حیوان بیمار، بیماری‌های ساری قابل اخبار، بیماری‌های سقط‌کننده، پرازیت‌های خونی، تسممات، تشخیص حامله‌گی حیوانات، تاریخچه القاح مصنوعی، اهمیت القاح مصنوعی در صنعت گاوداری، علایم «نرطلبی» و شناسایی زمان دقیق نرطلبی حیوانات شامل محتوای این برنامه آموزشی بود.
این شرکت‌کننده‌گان از راه‌اندازی چنین برنامه‌ی آموزشی استقبال کردند و موضوعات تدریس شده را برای خود آموزنده‌ و مهم تلقی کردند.
هم‌چنان برای هر یک از شرکت‌کننده‌گان یک بسته‌ی القاح مصنوعی شامل وسایل القاح مصنوعی توزیع شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها