نشست رهبری وزارت زراعت با اعضای اتاق زراعت و مالداری افغانستان

user-admin
شنبه ۱۴۰۴/۵/۴ - ۱۶:۴۴
د کرنې وزارت مشرتابه د افغانستان دکرنې او مالدارۍ خونې غړو سره غونډه وکړه

۴ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش

نشستی با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و ملا آغاجان حاجی‌سالم معین مالی و اداری وزارت زراعت با اعضای هیئت رهبری اتاق زراعت و مالداری افغانستان در مقر این وزارت برگزار شد.
در آغاز این نشست، وزیر زراعت با قدردانی از تلاش‌های اتاق زراعت و مالداری گفت: «مسؤولیت مشترک داریم تا این وطن زخم‌خورده و مردم درد‌دیده را به سوی خودکفایی و آبادانی رهنمون کنیم. در این راستا نیاز است که مسؤولان حکومتی، سکتور خصوصی و تاجران باهم همکاری داشته باشند.»
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری نیز در سخنان خود به فعالیت‌های وزارت و صادرات محصولات زراعتی و مالداری اشاره کرده و افزود: «با وجود تحریم‌ها و مشکلات مالی، امارت اسلامی توانسته کارهای مؤثری در این بخش انجام دهد».
در ادامه، روی موضوعاتی چون تعرفه محصولات زراعتی و مالداری، تسهیلات در انتقال و گمرکات، صادرات، فوموگیشن، اعمار سردخانه‌ها و چکدم‌ها، مدیریت آب، انکشاف مالداری و باغداری، تهیه دواهای حیوانی و کودهای باکیفیت نباتی، کنترول آفات و امراض، تجهیز لابراتوارها و بهبود خدمات زراعتی در مرکز و ولایات بحث شد.
خان محمد فروتن رئیس اتاق زراعت و مالداری، حاجی نورسعید نماینده باغداران، حاجی فرید نماینده مالداران و حاجی میرویس حاجی‌زاده معاون اتاق زراعت و مالداری، ضمن بیان بخشی از مشکلات دهقانان و مالداران، از همکاری‌ها و تلاش‌های وزارت زراعت برای ایجاد سهولت‌ها قدردانی کردند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۶
Background image

چهار تن از روسای وزارت زراعت در بست‌های جدید تعیین شدند

۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

چهار تن از روسای وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از بست‌های قبلی تبدیل و در مسئولیت‌های جدید تعیین و معرفی شدند.
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۲
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در هفتمین مجمع عمومی سازمان اسلامی مصونیت غذایی


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به نمایندگی از افغانستان در نشست دو روزه مقام‌های ارشد هفتمین مجمع عمومی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۷:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های باغچه خانگی برای ۱۰۰ خانواده در ولسوالی حصه اول پنجشیر


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات، کود کیمیاوی سفید و سیاه و وسایل باغچه خانگی برای ۱۰۰ خانواده مستحق و بی‌بضاعت در. . .

بازگشت به خبرها