ملاقات وزیر زراعت با سفیر قطر روی نیاز قطری‌ها به محصولات زراعتی افغانستان

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۹/۲۶ - ۹:۷
ملاقات وزیر زراعت با سفیر قطر روی نیاز قطری‌ها به محصولات زراعتی افغانستان

۲۵ قوس ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با سعید مبارک الخیارین الهاجری سفیر قطر در کابل ملاقات و روی چگونه‌گی فراهم‌سازی محصولات زراعتی مورد نیاز قطری‌ها از افغانستان صحبت کرد.
در این دیدار، سفیر قطر رسماً از وزیر زراعت دعوت کرد که در نمایشگاه ۲۰۲۰ یا (Expo 2020 Qatar) شرکت کند. این نمایشگاه با نمایش محصولات زراعتی منطقه و جهان به راه انداخته می‌شود و برای یک‌سال ادامه می‌یابد.

آقای الهاجری ابراز امیدواری کرد که سهولت‌ها به هدف صادرات محصولات افغانستان فراهم گردد و خطوط هوایی قطر اجازه یابد تا دوباره دهلیز هوایی با قطر باز شود و محصولات زراعتی افغانستان به قطر صادر گردد.

سفیر قطر گفت که افغانستان یک منبع خوب محصولات زراعتی و میوه‌ی خشک برای قطر است و تاجران قطری حاضر اند که محصولات زراعتی افغانستان را خریداری کنند و به تمامی مارکیت‌های قطر بفروشند.

نصیراحمد درانی با سپاس‌گزاری از دعوت، گفت که در نمایشگاه ۲۰۲۰ قطر نقش فعال می‌گیرند و موضوع دهلیز هوایی به قطر را با رییس جمهور در میان می‌گذارد.

آقای درانی به سفیر قطر گفت: «شما حجم تقاضای مارکیت‌های‌تان را با ما بسپارید تا با رییس جمهور در میان بگذاریم و پس از آن، روی آن تصمیم گرفته شود.» پس از آن جانب قطری گفت که نیازهای مارکیت آن کشور به محصولات زراعتی افغانستان را فهرست می‌کند.

باید گفت که افغانستان دارای میوه‌های ارگانیک و خوش‌کیفیت فراوانی است که علاقه‌ی بسیاری از کشورها را به خرید جلب کرده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۲ - ۹:۱۰
Background image

در ولایت خوست برای شماری از دهقانان وسایل مربوط به باغچه‌های خانوادگی توزیع شد

۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولسوالی تنی ولایت خوست، در منطقه کمکی مانه، در چارچوب پروژه احیای جنگلات و تأمین مصونیت غذایی، برای ۳۵ دهقان وسایل مربوط به باغچه‌های. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۳۴
Background image

سمینار هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت افتتاح شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ 
سمینار سه‌روزه هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در تالار پامیر این وزارت با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر ،ملا آغاجان آخند  “حاجی‌سالم” معین. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز کار پروژه اعمار چکدم در ولسوالی خیبر فاریاب

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کار اعمار پروژه مهم چکدم در قریه ده‌سبز ولسوالی جدیدالتشکیل خیبر ولایت فاریاب از بودجه انکشافی وزارت زراعت به هزینه 865 هزار افغانی به‌گونه رسمی آغاز شد. 
این پروژه. . .

بازگشت به خبرها