ملاقات تودیعی سرپرست وزارت زراعت با میتسوجی سوزوکا سفیر جاپان

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۷ - ۱۷:۵۱
د کرنې وزارت سرپرست د جاپان سفیر میتسوجي سوزوکا سره د مخه ښې کتنه وکړه


۷ عقرب ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز در دفتر کارش به صورت آنلاین با میتسوجی سوزوکا، سفیر جاپان در افغانستان ملاقات کرد. این دیدار تودیعی، به مناسبت پایان کار میتسوجی سوزوکا سفیر جاپان در افغانستان تنظیم شده بود.
دو طرف در این ملاقات روی پروژه‌های زراعتی تحت حمایت مالی جاپان در بخش زراعت، صحبت کردند.
داکتر انوارالحق احدی، سرپرست وزارت زراعت، در این دیدار، از خدمات میتسوجی سوزوکا، سفیر جاپان در افغانستان و از کمک‌های کشور جاپان در عرصه‌ی توسعه‌ی زراعت کشور، تشکر کرد.
سرپرست وزارت زراعت از کارکردهای تتسو ناکامورا نیز یادآوری کرد و گفت که ناکامورا حالا در افغانستان به قهرمان بدل شده است و افغان‌ها می‌کوشند کارهایی را که او می‌کرد، ادامه بدهند.
هم‌چنان میتسوجی سوزوکا سفیر جاپان در این دیدار تودیعی گفت که پس از معرفی سفیر جدید نیز، همکاری‌های جاپان به افغانستان ادامه می‌یابد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع نهال و وسایل مربوط به هنگ برای دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ


۶ قوس ۱۴۰۴  هـ.‌ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ به همکاری مالی وزارت زراعت برای ۲۰ تن دهاقین پیش‌قدم در ولسوالی چمتال، نهال و بسته‌های زراعتی مرتبط به نبات هنگ توزیع کرد.
بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۲
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای ۱۹۸ مالدار در ولسوالی درزاب جوزجان


۶ قوس ۱۴۰۴ هـ‌.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان برنامه آموزشی ویژه مالداران را برای ۱۹۸ تن از باشندگان هشت قریه ولسوالی درزاب تدویر کرد.
این برنامه آموزشی با همکاری دفتر پی‌آر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۱:۱۸
Background image

۲۰۰ جریب زمین امارتی در کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی به قرارداد سپرده شد


۶ قوس  ۱۴۰۴ هـ‌.ش 
۲۰۰ جریب زمین امارتی در ساحه شندغر ولسوالی کوهبند ولایت کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی از سوی مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا به شرکت مجاهد مومند. . .

بازگشت به خبرها