معین مالی و اداری وزارت زراعت با مسوولان ریاست‌های اداری و تکنالوژی معلوماتی دیدار کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۹ - ۹:۵۲
معین مالی و اداری وزارت زراعت با مسوولان ریاست‌های اداری و تکنالوژی معلوماتی دیدار کرد

ملا آغا جان آخوند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که جدیدا کار در این سمت را آغاز کرده به سلسله دیدار های تعارفی با ریاست های تحت اثر، طی جلسه‌های جدا گانه با مسوولان ریاست‌های اداری و تکنالوژی معلوماتی آن وزارت دیدار کرده و گزارش فعالیت‌های شان را استماع نمود.
مسوولان ریاست‌های اداری و تکنالوژی معلوماتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی پرزنتیشن‌های جداگانه معلومات مفصلی را پیرامون اهداف، تشکیل، بودیجه، عواید، دست آوردها و چالش‌های موجود ریاست های متذکره را به معین مالی و اداری ارایه نمودند.
 در این دیدار ها ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت به پیشبرد کارها به صورت شفاف و در زمان معین آن تاکید کرده گفت:«  ریاست های شما بخش‌های خدماتی اساسی وزارت زراعت است و خدمات اداری و انترنتی لازم را برای سایر ادارات فراهم می نماید پس باید مسوولان این ریاست‌ها تلاش جدی خود را در راستای پیشبرد کارها به وجه احسن آن انجام دهند تا امور به سکتگی مواجه نشود".

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها