معین زراعت و مالداری با مسوولان موسسه دی. ای. آی دیدار کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۶ - ۱۰:۲
معین زراعت و مالداری با مسوولان موسسه دی. ای. آی دیدار کرد

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با شماری از مسوولان موسسه دی. ای. آی (DAI) در افغانستان  دیدار و روی اولویت‌های این موسسه بحث و گفتگو نمود.
معین زراعت و مالداری بر تطبیق پروژه به طور بنیادی تاکید کرده گفت:« هدف ما ایجاد سهولت برای موسسات همکار است و این موسسه بودیجه که به مردم افغانستان اختصاص داده شده است باید به گونه شفاف و موثر تطبیق نمایند.»
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با ایجاد سهولت برای موسسات ملی و بین‌المللی در پی تطبیق پروژه‌های مطابق اولویت‌های وزارت زراعت که مفید برای مردم واقع شود می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها