مشاور مالی و تدارکاتی معینیت مالی و اداری وزارت زراعت معرفی شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲ - ۱۰:۳۷
مشاور مالی و تدارکاتی معینیت مالی و اداری وزارت زراعت معرفی شد

۲ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی سلیمان ایمن به‌عنوان مشاور مالی و تدارکاتی معینیت مالی و اداری وزارت زراعت معرفی و رسماً به کار آغاز کرد.
در مراسم معرفی، ملا آغاجان معین مالی و اداری وزارت زراعت، ملا ندامحمد عابد رئیس عمومی عشر و زکات، مولوی محمد عثمان ترابی رئیس امور کارکنان، ملا حسین خورشید رئیس دفتر و تعدادی از مشاوران این وزارت حضور داشتند.
معین مالی و اداری وزارت زراعت در این نشست بر اهمیت رسیدگی به مسئولیت‌ها و ارائه خدمات بهتر به مردم تأکید کرد. در پایان، مولوی سلیمان ایمن همراهی و به کارمندان مربوط معرفی گردید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۵۶
Background image

تأکید بر شفافیت در اجاره‌دهی و جلوگیری از غصب اراضی در بازدید از مدیریت زراعت ولسوالی کشم

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه مولوی امان‌الله حسن از مدیریت زراعت ولسوالی کشم بازدید کرده و با مسئولان این اداره دیدار نمودند.
در. . .

بازگشت به خبرها