طرح ایجاد چهار کمپلکس زراعتی برای وزیر زراعت ارائه گردید

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۶ - ۱۴:۵۱
طرح ایجاد چهار کمپلکس زراعتی برای وزیر زراعت ارائه گردید

۱۶ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
طرح ایجاد چهار کمپلکس زراعتی، مالداری، باغداری و ترویجی از سوی روساء و متخصصین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ترتیب گردیده، به مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری ارائه گردید.
 بر اساس این طرح کمپلکس‌های‌های زراعت و مالداری در چهار زون افغانستان به منظور ترویج روش‌های نوین زراعت، مالداری و آبیاری ساخته می‌شود.
در این جلسه  روساء و متخصصان وزارت زراعت در مورد طرح به وزیر زراعت معلومات همه جانبه داده و در مورد اهمیت و ارزش آن صحبت نمودند.
وزیر زراعت جهت غنامندی طرح متذکره نظریاتش را شریک ساخت و تاکید نمود تا کمپلکس‌های زراعتی باید به دهقانان، مالداران و باغداران مراکز آموزشی باشد که آن‌ها را به روش‌های معاصر روز زراعت و مالداری آشنا سازد.
 این طرح بعد از بحث‌های زیاد از طرف وزیر زراعت مورد تائید قرار گرفت و هدایت داد که چهار تیم از متخصصان به چهار زون افغانستان سفر نموده زمین آن‌ را انتخاب نمایند تا روی آغاز کار عملی آن اقدام صورت گیرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۰:۴۶
Background image

نظارت از جریان کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفت مورپتدار در سه ولسوالی‌ ولایت پروان 

۷  ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان اعلام کرد که از جریان کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفت مورپتدار در ولسوالی‌های شینواری، سیاه‌گرد و سرخ‌پارسا نظارت به‌عمل آمده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

بازگشت به خبرها