ساخت ۲۸ کشمش‌خانه توسط پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری در لوگر

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
ساخت ۲۸ کشمش‌خانه توسط پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری در لوگر

۲۲عقرب ۱۳۹۹
بیست‌وهشت کشمش‌خانه توسط پروژه‌ انکشاف زنجیره ارزش باغداری در ولایت لوگر در حال ساخت است.
هریک از این کشمش‌خانه‌ها که ظرفیت تبدیل کردن ۱۲ تا ۱۵ متریک‌تُن انگور را به کشمش دارا خواهد بود، با هزینه ۲۴ میلیون و دوهزار و ۵۵۴ افغانی ساخته می‌شود. هشتاد درصد این هزینه توسط وزارت زراعت و بیست‌ درصد دیگر آن توسط مستفیدشوندگان تامین شده است.
با تکمیل کار ساخت این کشمش‌خانه‌ها، تاک‌داران ولایت لوگر قادرند سالانه ۴۲۰ متریک‌تُن انگور را به کشمش تبدیل کنند. کار ساخت این کشمش‌خانه‌ها تا ۹۵ درصد به پیش رفته و قرار است تا یک هفته‌ی دیگر به پایان برسد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۳
Background image

کشت توت زمینی در ننگرهار افزایش یافته است؛ پیش‌بینی برداشت ۶۷۰ متریک تُن محصول در سال جاری

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس معلومات کارمندان ترویجی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، امسال در چهار ولسوالی این ولایت در ۴۰۶ جریب زمین، توت زمینی کشت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۱:۱۱
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی فرزه ولایت کابل 

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه، کمپاین نهال‌شانی بهاری را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف و با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای دهاقین در دایکندی

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه بشری، برای شماری از دهاقین در مرکز این ولایت تخم‌های سبزیجات توزیع نمود.
در این روند، برای هر دهقان. . .

بازگشت به خبرها