ریاست زراعت ولایت غزنی کمپاین واکسیناسیون حیوانات را آغاز کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ - ۹:۲۱
ریاست زراعت ولایت غزنی کمپاین واکسیناسیون حیوانات را آغاز کرد

۲۷ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، کمپاین واکسیناسیون مرض طبق، طاعون نشخوارکننده کوچک و ناهنجاری پوستی گاوها را با همکاری اداره غذا و زراعت ملل متحد آغاز کرد.
این کمپاین تحت هدایت ریاست عمومی مالداری و صحت حیوانی و با حضور داکتر حبیب‌الله دانش، آمر مالداری و صحت حیوانی، داکتر عقیق احمد سعادت، مدیر عمومی صحت حیوانی، و کارمندان تخنیکی آمریت در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت به اجرا درآمد.
در این کمپاین، مقدار ۱۱هزار دوز واکسین طبق، ۷۰ هزار  دوز واکسین طاعون نشخوارکننده کوچک (PPR) و ۴ هزار  دوز واکسین ناهنجاری پوستی گاوها (لمپی سکین) همراه با تجهیزات مربوطه، برای مسئولین کلینیک‌های صحت حیوانی سکتور خصوصی توزیع شده است.
طبق برنامه، حدود ۸۵ هزار رأس گاو، گوسفند و بز توسط ۵۰ داکتر ساحوی به صورت رایگان واکسین می‌شوند. این اقدام با هدف کاهش امراض حیوانی و تقویت صحت حیوانات مالداران در ولایت غزنی انجام می‌شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۸ - ۱۸:۱۰
Background image

توزیع واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت پروان آغاز شد


۱۸ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان از آغاز کمپاین تطبیق واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در این ولایت خبر داد. در چارچوب این برنامه، ۸۰ هزار دوز واکسین در ۹. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۸ - ۱۴:۲۱
Background image

مبارزه مؤثر با آفات مور پتدار در جنگلات بادام ولسوالی سالنگ اجرا شد

۱۸ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان یک عملیات جدی و مؤثر میخانیکی را برای مبارزه با آفات مور پتدار در جنگلات بادام ولسوالی سالنگ راه‌اندازی کرد.
این عملیات در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۸ - ۱۳:۱
Background image

بذر تخمیانه‌جات درختی به هدف گسترش فضای سبز در پنجشیر انجام شد

۱۸ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر به هدف گسترش جنگلات و فضای سبز، ۶۰ کیلوگرام تخم درخت بلوط و ۲۰ کیلوگرام تخم درخت بید روسی را در سطح ۲ هکتار زمین در ساحه کوه. . .

BACK TO NEWS