راه‌اندازی برنامه آگاهی‌دهی چگونگی ارتباط دهقانان به بازار و تجار در ولایت بادغیس

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۵/۸ - ۱۳:۳۰
راه‌اندازی برنامه آگاهی‌دهی چگونگی ارتباط دهقانان به بازار و تجار در ولایت بادغیس

۸ اسد ۱۴۰۲ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس برنامه آگاهی‌دهی در مورد  چگونگی ارتباط بهتر دهقانان به بازار، تجارت‌های کوچک و ارتباط با تجار در ولسوالی جوند بادغیس راه‌اندازی نمود.
این برنامه  به‌منظور عرضه و فروش بهتر محصولات زراعتی توسط موسسه بنیادصلح به هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بادغیس برگزار شده‌است.
در این برنامه ۴۶ نفر دهقان و تاجر شرکت داشتند و در مورد قیمت محصولات، روش بهتر رساندن آن به بازار، کیفیت محصولات، تامین رابطه میان این دو قشر و بازاریابی صحبت گردید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۸
Background image

افتتاح برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر در غور

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر را در ساحه واترشید قریه پوزه‌لیچ مربوط مرکز فیروزکوه افتتاح کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۷
Background image

سروی و شناسایی دهقانان مستحق برای دریافت تخم سبزیجات و مواد غذایی در دایکندی

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک نهاد خیریه، روند سروی و شناسایی شماری از دهقانان و خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی را در ولسوالی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع ۸ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در پنجشیر

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر، ۸ عراده موترسایکل را به هدف تسهیل امور کاری کارمندان عشر و زکات ولسوالی‌های این ولایت توزیع نمود.
این موترسایکل‌ها که از سوی وزارت. . .

بازگشت به خبرها