دیدار وزیر زراعت با هیئتی از مسوولان دولتی و تجارتی ایران

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲ - ۱۵:۳
دیدار وزیر زراعت با هیئتی از مسوولان دولتی و تجارتی ایران

۲ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با سید حسن مرتضوی معاون سفارت ایران در کابل، ابوالفضل چمندی معاون هماهنگی اموراقتصادی ولایت خراسان رضوی و آقای همتی مدیر عامل سازمان جهاد استقلال در وزارت کشاورزی ایران دیدار نمود.
در این دیدار هیئت ایرانی و از علاقه‌مندی دولت و سرمایه‌گذاران ایرانی در زمینه کار و سرمایه‌گذاری در افغانستان سخن گفتند.
آقای همتی مدیر عامل وزارت کشاورزی ایران از آماده گی‌های ایران بر سرمایه گذاری در بخش‌های چون مالداری، زراعت، آبیاری، باغداری، آموزش، سیستم اصلاح نسل حیوانات و پروسس لبنیات سخن زده و اطمینان داد که برای آغاز کار عملی در این بخش‌ها آماده اند.
بعدآ مولوی عطاء الله ‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری از فراهم بودن بسترهای خوب کار روی زراعت، مالداری، آبیاری و باغداری  و نیاز به کار در این بخش‌ها سخن زده افزود:" همیشه در دیدارهای خود به دوستان ایرانی گفتیم بیائید کار کنیم مشترک، چون افغانستان دارای امتیازهای بینظیر در سطح دنیا می‌باشد، چون شما بیش از ۱۰۰ سال می‌شود که استقلال خود را گرفته و کار نموده‌این، نسبت به ما در زراعت و مالداری پیشرفت زیاد نمودین، ما تازه استقلال خود را گرفتیم، خیلی عقب هستیم، نیازمندیم که مشترک کار کنیم و از تجارب شما استفاده کنیم تا ما هم در این عرصه‌ها پیشرفت داشته باشیم و آماده همکاری می‌باشیم، در صورت ای‌که شما آماده کار باشید منفعت کار شما به هر دو کشور می رسد".
در اخیر مجلس کمیته‌ای با عضویت مشاوران و روساء وزارت زراعت تعین گردید تا روی پیشبرد کارها و برداشتن گام‌های عملی با هیئت ایرانی فعالیت نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۱
Background image

نشست با متنفذین قریه صمدی برای حفاظت از جنگلات باغ برگزار شد

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از برگزاری نشست با متنفذین و باشندگان قریه صمدی به‌منظور حفاظت و حراست از جنگلات باغ این قریه خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۳۹
Background image

احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی جوزجان

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از تطبیق برنامه احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی این ولایت در همکاری با موسسه برای احیا و توسعه افغانستان خبر می. . .

بازگشت به خبرها